McDonald's plănuieşte să deschidă noi restaurante şi cafenele în ţara noastră

D.I.
Companii / 4 martie 2018

McDonald's plănuieşte să deschidă noi restaurante şi cafenele în ţara noastră

Şapte noi restaurante McDonald's vor fi deschise în ţara noastră până la finalul anului, dintre care patru vor fi cu Drive-Thru, şi încă cinci cafenele McCafe, a declarat pentru News.ro Daniel Boaje, director general Premier Restaurants România, filiala locală a companiei malteze care operează restaurantele McDonald's din ţara noastră.

Potrivit unui raport, anul trecut compania a investit 10 milioane de euro în proiectele desfăşurate la nivelş naţional, iar anul acesta preconizează o creştere a sumei destinate investiţiilor.

Daniel Boaje a declarat pentu sursa citată: "Anul acesta avem planuri foarte mari de expansiune şi intenţionăm să continuăm toate proiectele ambiţioase începute în anii precedenţi. Principalul nostru plan este să deschidem şapte noi restaurante McDonald's în România până la finalul lui 2018 şi cinci cafenele McCafe. 2017 a fost un an foarte bun din punct de vedere al dezvoltării business-ului şi intenţionăm ca anul acesta să rămânem pe aceaşi pantă ascendentă".

Directorul mai precizează că un obiectiv important este ca în acest an să depăşească numărul clienţilor care vizitează restaurantele McDonald's, de la peste 73 de milioane de clienţi în 2017, precum şi să dezvolte zona de comunicare internă cu angajaţii.

Referitor la planurile de îmbunătăţire a serviciilor oferite de compania pe care o administrează, Boaje a afirmat: "Nu în ultimul rând, un obiectiv pe care îl avem constant la McDonald's este inovarea, atât la nivel de produs şi servicii, cât şi la nivel de comunicare. O companie care inovează este o companie care creşte, iar pentru noi inovaţia stă la baza experienţei unice pe care reuşim să o oferim clienţilor la fiecare vizită. Spre exemplu, de doi ani am început să introducem un nou sistem de operare în restaurante care simplifică interacţiunea angajaţilor şi a clienţilor în restaurante, anul trecut am introdus primele kiosk-uri digitale în câteva restaurante din ţară, o inovaţie la nivel de comandă şi servire (clienţii pot comanda şi plăti direct la kiosk-uri, după care îşi ridică produsele de la o casă de marcat special amenajată), şi continuăm să remodelăm restaurantele din toată ţara pentru a îmbunătăţi experienţa clienţilor noştri",

În cele din urmă, spune totodată că societatea se află pe un trend ascendent în ceea ce priveşte dezvoltarea business-ului McDonald's în ţara noastră şi plănuieşte să meargă în continuare în aceeaşi direcţie.

Potrivit sursei citate, în 2016, cifra de afaceri a Premier Restaurants România a depăşit 600 de milioane de lei, iar anul trecut a atras peste 73 de milioane de clienţi în restaurantele McDonald's din ţara noastră.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb