Media: "Putin spune că economia Rusiei este prima din Europa şi a cincea din lume"

T.B.
Internaţional / 11 ianuarie

Media: "Putin spune că economia Rusiei este prima din Europa şi a cincea din lume"

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a afirmat joi că, în ciuda sancţiunilor, economia rusă este prima din Europa şi a cincea din lume, informează EFE, care menţionează că şeful de la Kremlin a făcut aceste declaraţii în timpul unei vizite în oraşul Habarovsk, în cadrul unui turneu cu caracter evident electoral în Orientul Îndepărtat rus.

Conform sursei citate "Se pare că ne sugrumă şi ne presează din toate părţile, dar în ceea ce priveşte volumul economiei în ansamblu suntem primii din Europa. Am depăşit Germania şi ne-am clasat pe locul cinci în lume: China, Statele Unite, India, Japonia, Rusia. În Europa, numărul unu", a spus Putin.

Preşedintele rus a ajuns la Habarovsk după ce anterior s-a aflat în regiunea autonomă Ciukotka, prima etapă a turneului său în Orientul Îndepărtat rus, care coincide cu începutul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale din martie în care candidează pentru realegere, pentru un mandat de şase ani, relatează sursa menţionată.

Conform amendamentelor constituţionale aprobate în 2020, Putin, în vârstă de 71 de ani, a cărui victorie la alegerile din martie este considerată de la sine înţeles, ar putea candida şi la alegerile prezidenţiale din 2030, relatează sursa.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. mai putin de jumate din pib ul Germaniei are rusia

    pe locul 11 dupa PIB in 2023. Dupa minciunile lui putler nu va luati 

    Si il intreb frumos: de ce are capacitati de productie in uzura si nerenovate; de ce are transport vechi de 30 ani in comun; de ce are cladir proaspat zugravite; de ce are orase miniere cu zecile inchise; de ce cumpara aur; de ce pleaca la razboi; de ce fura pib percapita si resursele ucrainei; de ce isi declara pib in crestere cu cetateni si teritoriu ucrainian....

    s c c r e t 

    Președintele rus a făcut apel la date furnizate de Banca Mondiala și se referă la PIB armonizat cu paritatea puterii de cumpărare PPC. Clasamentul prezentat în articol este absolut corect și face apel la calculele BM, mai favorabile pentru Rusia decât cele ale FMI sau ale CIA. Oricum, cele trei instituții sunt controlate de americani și mi se pare firesc faptul că CIA are cele mai joase estimări pentru Rusia.

    1. dar si rusii cele mai sus....

      s c c r e t 

      o dau cu lauda ca Hitler... vei domne uite PIBUL, uite cuceririle, uite ce bine o ducem noi si etc... in timp ce fura piburi de la altii prin cotropire si distruge capacitalile altora.

      anii 30 iar.... 

      Sunt curios ce o sa faca "nebunul" cand se finalizeaza si bula financiara globala - cand se sparge din credit global... atunci iese raul la suprafata mai grav... 

      S c c r e t 

      o sa faca ce a facut si hiler la sfarsit, dc se ajunge la nasoleala

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

03 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9763
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5085
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2942
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9133
Gram de aur (XAU)Gram de aur383.6722

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb