Mediaedge:cia (MEC) România gestionează contul de media al Xerox

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 21 ianuarie 2009

Mediaedge:cia România a fost desemnată agenţia care va gestiona contul de media al Xerox România, în urma unui parteneriat initiat la nivel de retea, începând cu luna ianuarie 2009.

Pentru acest an, obiectivele de comunicare ale brand-ului Xerox vizează promovarea serviciilor de document management specializate pe industrii precum şi promovarea echipamentelor color şi soluţiilor pentru birouri.

"Pentru atingerea obiectivelor de comunicare ale clientului Xerox, ne propunem ca în mixul de media să subliniem rolul Internetului ca şi canal de vanzari, ceea ce cu siguranta va da un plus de performanţă rezultatelor anului 2009. Totodată, ne bucurăm că avem şansa să analizam şi să generăm soluţii pentru un brand cu peste 40 de ani de activitate pe piata locală," a declarat Bogdan Prăjişteanu, Managing Director, al MEC România.

"Ne bucurăm să avem în echipa Mediaedge:cia un partener puternic şi creativ de media" a declarat Miruna Constantinescu, Marketing Director, Xerox România şi Republica Moldova, "mai ales într-un an în care ne propunem să identificăm şi să explorăm oportunităţile pe care le oferă piaţa într-o perioadă dificilă. Ne bazăm pe sprijinul lor pentru a ajunge la clienţii Xerox, actuali şi potenţiali, cu mesaje puternice şi eficiente."

Xerox este un furnizor global de servicii de document management. Folosind aceste servicii, clienţii marilor companii reduc costurile cu documentele şi optimizeaza procesele de business care includ documente, putând merge pâna la externalizarea completă către Xerox a proceselor non-core business. Xerox oferă servicii on-site (la sediile clienţilor) sau preia executarea serviciilor în site-urile proprii de producţie.

Xerox România şi Republica Moldova este subsidiară a companiei Xerox, având o activitate pe piaţa locală de 40 de ani. Alături de cei 6 distribuitori, 27 de concesionari şi peste 200 de reselleri autorizaţi, Xerox România şi Republica Moldova oferă atât companiilor, cât şi clienţilor individuali soluţii, echipamente şi media de tipărire pentru administrarea eficientă a documentelor.

Portofoliul companiei cuprinde echipamente multifuncţionale şi imprimante alb-negru şi color, destinate atât companiilor cât şi utilizatorilor individuali. Acestora li se adaugă diverse suporturi de hârtie, pentru imprimarea de calitate a oricărui tip de documente.

Mediaedge:cia (MEC) are ca principal obiectiv sa creeze o relatie de implicare activa intre consumatori si marcile clienţilor sai, cu scopul de a spori notorietatea marcilor, de a intari relatia cu ele si de a creste vanzarile acestora. Serviciile noastre includ analiza profilului consumatorului si ROI, strategia si planificarea comunicarii, cumparare si planificare media, interactiune (digitala, directa si cu ajutorul motoarelor de cautare), consultanta in proiecte sportive, de divertisment si cauze sociale precum si oportunitati de comunicare in retail. Cei 4.500 de specialisti talentati si motivati lucreaza pentru clientii locali, regionali si globali in cele 250 de birouri, din 84 de tari. MEC este membru co-fondator al GroupM, grupul de investitii media din cadrul WPP.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb