MedLife a achiziţionat pachetul integral de acţiuni al Spitalului OncoCard Braşov

F.F.
Miscellanea / 10 decembrie 2019

MedLife a achiziţionat pachetul integral de acţiuni al Spitalului OncoCard Braşov

Sistemul Medical MedLife, unul din cei mai mari jucători pe piaţa de servicii medicale private din România, anunţă semnarea achiziţionării pachetului integral de acţiuni al Spitalului OncoCard din Braşov, unul dintre cele mai mari şi mai moderne centre de diagnostic şi tratament oncologic din Romania şi din CEE.

Înfiinţat în 2012, spitalul OncoCard se bazează pe un concept inovator de medicină integrativă care începe din faza de diagnosticare a pacientului oncologic şi acoperă toată perioada de terapii active specifice. Unitatea medicală include ambulatoriu, secţie de chirurgie oncologică, departamentele de hematologie, radioterapie şi imagistică medicală, dar şi un laborator propriu, utilizat intern pentru pacienţii internaţi.

De la deschiderea spitalului şi până la momentul actual au fost făcute investiţii în valoare de 24 de milioane de euro. La nivelul anului 2018, compania a înregistrat o cifră de afaceri consolidată în valoare de 41,8 milioane de lei.

"Acest parteneriat vine în urma strategiei noastre de a extinde şi dezvolta segmentul de servicii

Tranzacţia urmează să fie analizată de Consiliul Concurenţei. Odată aprobată, aceasta poate deveni cea mai importantă tranzacţie a grupului MedLife din 2019, reprezentând un pas important în îndeplinirea angajamentului companiei faţă de acţionari şi clienţi.

Prin preluarea spitalului OncoCard, grupul MedLife ajunge la un portofoliu de 27 de companii achiziţionate, ultima anunţată fiind Centrul Medical Micromedica.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. NU ZICE NIMENI , NIMIC ??? CHIAR NIMENI ??? NICI CINSTITUL , CARE SE RECOMANDA ''''''' PETRE ''''''', SI CARE MA TRIMETEA LA SCOALA , PENTRU ORTOGRAFIA MEA ???? NICI ALTUL , CARE MA SFATUIA SA IAU PASTILE PENTRU CALMARE ???? DA , POATE CA SANT UN BOLNAV , DAR GREU O SA GASESTI , PE CINEVA SANATOS TUN , IN ROMANIA !!! REVENIND LA CE VOIAM SA ZIC : CHIAR NU VEDE NIMENI , SMECHERIILE FAMILIEI MARCU ??????? EI LUCREAZA PENTRU EI , SI PENTRU CEI DIN JURUL LOR , NU PENTRU MICII INVESTITORI , CARE AU AVUT INCREDERE IN AFACEREA LOR , SI AU CUMPARAT ACTIUNILE COMPANIEI !!! SE DEZVOLTA , ESTE ADEVARAT , DAR , '''''''' SE DEZVOLTA , PENTRU EI ''''''' !!! NU STIU DACA A-TI REMARCAT , S-AU OBSERVAT , DAR , PENTRU ANUL TRECUT , 2018 , AU STABILIT UN FOND DE ASA-ZISA ''''''' PREMIERE , PENTRU ACTIVITATI DEOSEBITE '''''''''' !!! , PENTRU ''''''''' FAMILIE , SI DIRECTORII COMPANIEI , '''''''' DE , NICI MAI MULT , NICI MAI PUTIN , DE 8 800 000 DE LEI !!! DA , TINETI-VA BINE , CIFRA , ESTE CORECTA !!! AU SPUS EI , IN PROSPECTUL COMPANIEI , CA NU POT DA DIVIDENDE , O PERIOADA DE CATIVA ANI , PENTRU DEZVOLTAREA FIRMEI !!! BUN , INTELEG !!! DAR , NU TREBUIA SA MEARGA TOATA LUMEA , LA BINE SI LA GREU , DACA SANT OAMENI CINSTITI ??? CEI 8 800 000 DE LEI , NU TREBUIAU SA MEARGA SI EI , PENTRU DEZVOLTAREA FIRMEI , SI NU IN BUZUNARELE LOR , PERSONALE ??????? AUD ??? DACA AU DE GAND, SA FACA ASTA , AN DE AN , CE PARERE AVETI , CINSTITI CITITORI ????? NU V-I SE PARE , CA S-AU INTALNIT , ISTETII , CU DOBITOCII ?????? VOI , CE ZICETI ?????? NU ZICETI NIMIC , CEI CARE AVETI CUMPARATE ACTIUNI ''''''''' MEDLIFE ''''''', IN PORTOFOLIU ?????? TU , CE ZICI , SLAVITE ''''''''' PETRE ''''''''?????? CA DOAR , TE DAI , INTELEPT ????? AI MATURAT , CU MINE PE JOS , CA NU STIU CARTE !!!!!! TU , CHIAR , NU ZICI NIMIC ??? TE ASCULT !!!

    1. Interesanta informatie. Daca esti actionar, mergi la AGA pune intrebarile si mobiizeaza si alti actionari.

      Offtopic: de ce scrii cu majuscule? Mi se pare mult mai greu de citit. 

      AI DREPTATE , NU STIU , DAR ASA MA SIMT EU BINE !!! SIMT , CA SCRIIND ASA , EU SANT EU !!! AM SUPARAT , PANA ACUM , CU MAJUSCULELE MELE , VREO 2-3 PERSOANE !!! UNUL , M-A TRIMIS INAPOI LA SCOALA , ALTUL , M-A FACUT NEBUN !!! DAR SA STII , D-LE JIJI , CA CE AM AFIRMAT EU , SE POATE VERIFICA , IN ANUNTURILE DE BILANT , DE LA SFARSIT DE AN !!! NU MINT , SI , NU BAT CAMPII !!! SI ACUM , SA LANSEZ BOMBA !!! NU , NU SANT ACTIONAR , LA MEDLIFE !!! DAR , MA DERANJEAZA STILUL LOR SMECHERESC , DE A FACE AFACERI !!! DE CE DETURNEZI BANII DIN FIRMA , IN FOLOS PROPRIU ??? AAA , I-TI REZERVI BANI , PENTRU TINE , SI CEI DIN JURUL TAU , FIINDCA A-I MUNCIT 1 AN DE ZILE ??? PAI , N-AI LUAT SI 12 SALARII GRASE , IN FIECARE LUNA DIN AN , PENTRU ASTA ??? S-AU AIA , NU SE PUN ??? AIA , SANT MIZILIC ??? DAR , IN SFARSIT , POATE SA ZICA , CA E AFACEREA LUI , SI A FAMILIEI LUI , SI LA URMA URMEI , FACE CE VREA !!! IN CAZUL ASTA , DE CE E MAI LISTAT-O LA BURSA ??? CA SA-I PACALEASCA PE FRAIERI ??? SA VEDEM DACA , ARE CURAJUL SI OBRAZUL , SA CEARA BANI DE LA MICII ACTIONARI , LA O EVENTUALA MARIRE DE CAPITAL , A SOCIETATII !!! SI IN ACELASI TIMP , AN DE AN , SA HOTARASCA , PENTRU SINE , SI CEILALTI ''''''' SEMI-ZEI '''''', DIN JURUL LUI , ALTE FONDURI DE PREMIERE !!! PENTRU CA , ''''''' A MUNCIT '''''' !!! NU MERITA ATUNCI , SA-L IEI LA BATAIE , CU PIETRE ???? CE ZICI , D-LE JIJI ??? BAT CAMPII ???

      Nici eu nu sunt actionar Medlife si probabil nu voi fi niciodata deoarece consider ca sistemul de sanatate trebuie sa fie de stat si toti oamenii trebuie tratati si ingrijiti la fel indiferent de statutul lor social. Ori clinicile private sufla personalul calificat spitalelor de stat si trateaza doar oamenii cara isi permit servicile lor.

      Nu am scris niciunde ca nu va cred. Chiar mi se par foarte plauzibile acuzatiile dumneavoastra. De la oameni care profita de necazurile, durerile si bolile oamenilor nu ma astept la nimic bun. De aceea nu voi fi actionar la asemenea companii. Sau poate cumpar o actiune doar ca sa fac un pic de scandal la AGA :D  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb