MedLife a închiriat fostul sediu al Rompetrol de pe Calea Victoriei

Ziarul BURSA #Companii #Sănătate / 6 septembrie 2011

Operatorul de servicii medicale private MedLife a închiriat clădirea de pe Calea Victoriei, unde a avut sediul compania petrolieră Rompetrol, a anunţat consultantul imobiliar CB Richard Ellis (CBRE), intermediarul tranzacţiei, potrivit Mediafax.

Clădirea are 3.000 metri pătraţi, suprafaţă care depăşeşte cu 1.800 metri pătraţi pe cea din sediul anterior al MedLife din zona Aviatorilor.

Construită pe zece niveluri, clădirea din Calea Victoriei va fi utilizată exclusiv de MedLife, la primele etaje urmând să fie deschisă o clinică de Medicina Muncii, cea mai mare de acest gen din Bucureşti şi din ţară, care va deservi clienţii din zona centrală a Capitalei, dar şi din zonele de proximitate. Celelalte etaje sunt destinate birourilor adminis-trative.

"Prin noul spaţiu, compania îşi asigură un sediu administrativ de clasa A, precum şi o locaţie premium pentru clinica de medicina muncii, deservind zona centrală de afaceri a Capitalei - Central Business District", a declarat, în comunicat, Victor Răchită, account manager office agency în cadrul CBRE România.

CB Richard Ellis Group oferă consultanţă strategică şi executorie pentru vânzarea sau închirierea proprietăţilor, servicii corporatiste, managementul proiectelor, proprietăţilor şi altor facilităţi, consultanţă în materie de credite ipotecare, estimare şi evaluare, planuri de dezvoltare, managementul investiţiei, precum şi cercetare şi consultanţă.

MedLife activează pe piaţa din România din 1996 având nouă hyperclinici din Bucureşti, Timişoara, Braşov şi Arad, opt laboratoare proprii de analize, 28 de centre medicale generaliste în Bucureşti şi în ţară, şapte centre cu specializare unică şi în colaborare cu 135 clinici medicale partenere din toată ţara.

De asemenea, compania deţine un spital de pediatrie şi două spitale multidisciplinare, Life Memorial Hospital în Bucureşti şi MedLife-Genesys, în Arad.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb