Meleşcanu: "PNL rămâne fidel alianţei cu PNŢCD"

A.G.R.
Ziarul BURSA #Politică / 26 august 2008

Meleşcanu: "PNL rămâne fidel alianţei cu PNŢCD"

Vicepreşedintele PNL, Teodor Meleşcanu, a declarat, luni, la finalul şedinţei Biroului Politic Central, că liberalii aşteaptă clarificarea situaţiei din cadrul PNŢCD, dar că rămân fideli proiectului politic pe care îl au cu ţărăniştii.

"În dezbaterile pe care le-am avut concluzia generală a fost că PNL rămâne fidel acestui proiect politic pe care l-a prezentat, care a făcut şi obiectul unui protocol parafat cu PNŢCD", a afirmat Meleşcanu.

El a adăugat că liberalii regretă "frământările" din PNŢCD.

"Regretăm foarte mult că în interiorul PNŢCD au apărut frământări care pe noi ne obligă să aşteptăm clarificarea lor, fie în cadrul intern al PNŢCD, fie - în cazul în care se va ajunge la justiţie - prin intermediul unei decizii a justiţiei", a precizat vicepreşedintele liberal.

"Concluzia unanimă", a spus Meleşcanu, în cadrul BPC, a fost aceea că liberalii trebuie să meargă în continuare pe linia proiectului existent cu ţărăniştii, a "ideii de a coagula şi forţele PNŢCD pentru viitoarea campanie electorală în cadrul listei liberale de candidaţi".

Amintim că la data de 21 august, PNL şi PNŢCD au parafat acordul politic referitor la strategia comună privind alegerile parlamentare din acest an.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Un pol puternic de dreapta

    La actuala criza morala, prin care trece clasa politica, beneficiara listelor de partid, avem nevoie de intelepciune, avem nevoie de un management performant pentru situatii de criza, in care fiecare sa imbunatateasca performantele celuilalt. Acum fiecare parca devine intolerant, fiecare acuza, dar nimeni nu ofera solutii. Am fost invitati in UE pentru ca au avut nevoie de noi, de piata noastra de desfacere, de forta noastra de munca calificata dar ieftina, au avut nevoie de un acces neingradit la resursele noasrte. Acum relitatea dovedeste ca nici UE nu are solutii de criza, pentru momente de criza, inprovizind din mers. Rapiditatea cu care se deruleaza evenimentele surprinde deopotriva pe toata lumea, previziunile si strategiile schimbindu-se permanent, pentru a cuprinde realitatea in continua ei schimbare. Unitatea si toleranta sunt singurele care pot face ca politicienii veritabili sa poata completa neajunsurile unor demnitari din actualul guvern, pentru care politica a devenit o afacere rentabila si un instrument caruia ii lipseste cultura. 

    Un pol puternic de dreapta, ar fi un inceput in constructia viitoarei clase politice. 

    PNL-ul a inteles acest lucru, ramane de vazut cum va reactiona PNTCD-ul, stiind ca acolo toata lumea vrea sa conduca.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb