Meshek Wings speră să aducă 48.000 de turişti israelieni în ţara noastră

A.T.
Ziarul BURSA #Companii #Turism / 22 februarie 2018

Touroperatorul israelian Meshek Wings îşi propune să aducă anul acesta, în ţara noastră, cel puţin acelaşi număr de turişti israelieni ca anul trecut, mai exact 48.000, a declarat Meidan Butnaru, directorul comercial al companiei.

Domnia sa a precizat că cele trei curse charter care au operat pe ruta Israel - Constanţa au avut un grad de ocupare de 93-97%, iar anul acesta va fi introdus şi al patrulea avion charter.

Meidan Butnaru a declarat că a semnat deja un contract cu o companie israeliană pentru ca cei 3000 de angajaţi să vină în Bucureşti în city-break.

De asemenea, direcorul comercial al Meshek Wings a mai precizat că au mai încheiat contracte şi cu mai multe sindicate israeliene pentru excursii de schimb profesional în ţara noastră pentru aproximativ 2.500 de persoane.

Potrivit datelor touroperatorului israelian, un turist din Israel cheltuie pe zi în jur de 100 de euro, în ţara noastră.

Meshek Wings a creat pachete şi pentru turiştii israelieni religioşi care preferă mâncare kosher şi va aduce în ţara noastră 4.000 de turişti.

Meidan Butnaru a mai adăugat că Bucureştiul este în creştere şi devine din ce în ce mai mult o destinaţie de leasure. În jur de 7.000-8.000 de turişti israelieni vor ajunge în capitală pentru un city-break.

Directorul Meshek Wings a mai declarat că la hotelurile din Bucureşti au crescut tarifele, iar această mărire poate stopa dezvoltarea turistică a Capitalei, preţurile fiind mai mari decât în Budapesta sau Praga.

De asemenea, turiştii din Israel pot alege şi circuite care pornesc de la mare şi merg către munte sau pachete în Constanţa ce include Mamaia şi Delta Dunării.

Dacă până acum câţiva ani turiştii israelieni care ajungeau în ţara noastră erau, în mare parte, pensionari, acum profilul acestora s-a schimbat, în ţara noastră ajungând turişti de toate vârstele.

Preţul mediu pentru un pachet de 3 nopţi în Bucureşti din Tel Aviv este de 420 de euro la trei stele şi ajunge şi la 600 de euro la hotelurile de cinci stele.

Principalele obiective turistice pe care turiştii israelieni le preferă pe litoral sunt delfinariul şi Telegondola din Mamaia, iar în Bucureşti aceştia merg la Therme, în centrul istoric şi în mall-uri.

Meidan Butnaru a mai adăugat că România s-a situat, anul trecut, în primele zece destinaţii preferate de turiştii din Israel.

Cristian Bărhălescu, preşedintele Consiliului Regional Sud-Est, a declarat că potrivit statisticilor, în 2016, în ţara noastră au ajuns în total 320.000 de turişti din Israel.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb