MET Green Assets Holding a anunţat preluarea unei participaţii de 25% din compania SwissWinds Holding SA

T.B.
Companii / 6 noiembrie 2023

MET Green Assets Holding a anunţat preluarea unei participaţii de 25% din compania SwissWinds Holding SA

Două companii importante din domeniul producţiei de energie din surse regenerabile din Elveţia au decis să îşi unească forţele, se arată într-un comunicat al MET Green Assets Holding, remis redacţiei. Astfel, MET Green Assets Holding AG a anunţat preluarea unei participaţii de 25% din compania SwissWinds Holding SA şi filialele acesteia, informează sursa menţionată. Obiectivul acestui parteneriat este reprezentat de dezvoltarea în comun de parcuri eoliene pe piaţa din Elveţia, arată datele comunicatului.

Potrivit comunicatului, "În lunile de iarnă parcurile eoliene furnizează deja 60% din energia electrică, exact într-o perioadă în care Elveţia se confruntă cu un deficit de aprovizionare cu energie electrică", declară Martin Senn, fondatorul SwissWinds, subliniind importanţa segmentului eolian. Energia eoliană este un pilon important pentru securitatea energetică din Elveţia, transmite sursa menţionată.

MET Green Assets Holding investeşte în proiecte de energie regenerabilă din Europa, deoarece consideră tranziţia spre energia regenerabilă una crucială pentru a o planetă sănătoasă şi locuibilă pentru generaţiile prezente şi viitoare, informează compania.

În acest context, MET Green Assets Holding a decis preluarea unui pachet de 25 % din SwissWinds Holding SA şi filialele sale, în cadrul unui parteneriat strategic, potrivit comunicatului. Împreună, cele două companii vor implementa şi dezvolta parcuri eoliene în Elveţia, transmite sursa menţionată.

Potrivit sursei menţionate, "Suntem încântaţi să devenim în premieră, prin acest parteneriat cu SwissWinds, activi pe piaţa în care MET are sediul central şi unde vom depune un efort special pentru valorificarea potenţialului eolian din Elveţia", a explicat Christian Hurlimann, director general pentru energie regenerabilă în cadrul MET Group.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb