METAMINDS anunţă o nouă structură de conducere

G.D.
Companii / 27 februarie 2023

Andrei CRUCERU, Preşedintele Comitetului Director & Cofondator METAMINDS

Andrei CRUCERU, Preşedintele Comitetului Director & Cofondator METAMINDS

METAMINDS anunţă trecerea la un sistem dualist de administrare. În noua formulă, echipa de management este gândită să susţină atât portofoliul de clienţi în continuă creştere, cât şi planurile de expansiune ale companiei prin dezvoltarea unor noi linii de business şi atragerea de investiţii, conform unui comunicat remis redacţiei. Astfel, societatea va fi administrată - conform legilor în vigoare din România şi actului constitutiv - de către un Consiliu de Supraveghere cu rol ne-executiv şi un Directorat cu rol executiv.

Potrivit sursei citate, Ovidiu Ghiman este unul dintre cei mai cunoscuţi executivi români din sectorul de tehnologie şi, în prezent, CEO & cofondator Rōnin, platforma de crowdfunding pentru start-up-uri care a reuşit să atragă investiţii de peste 1 milion Euro în decurs de 1 an de la lansare. Acesta vine la vârful structurii de conducere METAMINDS într-un rol ne-executiv, în calitate de Preşedinte al Consiliului de Supraveghere, aducând în companie peste 24 de ani de experienţă şi performanţe în poziţii de top, în companii internaţionale. În acelaşi timp, aduce experienţa dobândită în procesele de atragere de finanţări pentru companii aflate în dezvoltare accelerată.

"Nivelul ridicat de profesionalism al oamenilor şi valorile METAMINDS m-au convins să mă alătur echipei, cu expertiza şi experienţa pe care le deţin. Este o schimbare majoră pentru companie, care îşi redefineşte modul în care gestionează guvernanţa corporativă şi plănuieşte să atragă finanţare pentru implementarea planului ambiţios de dezvoltare, definit de echipa de management. După 24 de ani de experienţă operaţională în companii mari, internaţionale, îmi propun să susţin dezvoltarea organizaţiei dintr-un rol ne-executiv, contribuind la buna guvernanţă corporativă şi gestionând procesul de atragere a finanţărilor necesare dezvoltarii companiei, într-un context de piaţă care oferă foarte multe oportunităţi. Am fost dintotdeauna un suporter al performanţei şi al excelenţei, iar METAMINDS reflectă perfect aceste calităţi, esenţiale pentru o companie de servicii în tehnologie. Ele sunt cu atât mai valoroase cu cât reprezintă rezultatul muncii, pasiunii şi coeziunii unei echipe 100% româneşti, care a reuşit, în scurt timp de la înfiinţare, să devină un jucător important şi respectat pe o piaţă extrem de competitivă, concurând cu succes companii IT cu tradiţie", a spus Ovidiu GHIMAN, Preşedintele Consiliului de Supraveghere METAMINDS.

Preşedintele Directoratului este Andrei Cruceru, care anterior a deţinut poziţia de Administrator Unic în perioada în care societatea a fost administrată în sistem unitar.

"Noua structură de organizare precum şi competenţele membrilor din echipa de conducere vor permite o creştere a performanţei şi a calităţii serviciilor pe care le livrăm. Ca întotdeauna, suntem poziţionaţi pentru a raspunde promt şi competent nevoilor clienţilor noştri, la standardele globale ale industriei, cât şi planurilor noastre de dezvoltare şi extindere a liniilor de business", adaugă în comunicat Andrei CRUCERU, Preşedintele Comitetului Director & Cofondator METAMINDS.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb