METAMINDS S.A. estimează o cifră de afaceri de circa 35 milioane euro pentru 2022

G.D.
Companii / 14 septembrie 2022

Andrei Cruceru, CEO METAMINDS

Andrei Cruceru, CEO METAMINDS

METAMINDS S.A., companie românească specializată în orchestrarea şi integrarea de arhitecturi IT complexe la cheie şi personalizate, pentru organizaţii publice şi private din sectoare strategice, precum şi a soluţiilor de securitate cibernetică asociate, confirmă rezultate financiare în creştere pe fondul unui context internaţional volatil, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, compania estimează o cifră de afaceri pentru 2022 de aproximativ 35 de milioane de euro. Valoarea totală a contractelor semnate în 2022 până la această dată se ridică la nivelul a peste 40 milioane EUR, cu perspective optimiste de a înregistra o creştere până la finalul anului. METAMINDS estimează şi în acest an o marjă de profit care urmează creşterea anilor precedenţi.

"În ciuda unui context general destul de complex şi volatil, METAMINDS continuă să fie foarte bine poziţionată pentru a răspunde competent nevoilor din piaţă.

Ne menţinem obiectivele de creştere constantă şi organică, cu rezultate confirmate de partenerii noştri de tehnologie.

Continuăm să creştem echipa, consolidând zona de competenţe actuale, şi investim în dezvoltarea competenţelor complementare din portofoliul nostru de soluţii, în linie cu evoluţiile actuale şi viitoare din industrie la nivel mondial.", a declarat Andrei Cruceru, CEO METAMINDS.

Proiectele în sectorul public în 2022 au fost reluate într-un ritm accelerat, ca urmare a deblocării crizei politice ce a suspendat sau amânat mare pare a proiectelor demarate în 2021. De asemenea, există în prezent oportunitatea accesării de proiecte publice dedicate transformării digitale/digitalizării administraţiei publice, centrale şi locale, pe filiera programelor şi investiţiilor europene dedicate acestui sector. Totodată, intensificarea tiparului de lucru la distanţă în cazul multor companii în relaţia cu angajaţii generează o nevoie mai mare de servicii specializate şi un nivel de complexitate crescut în zona securizării şi rezilienţei cibernetice a infrastructurilor şi serviciilor digitale.

În 2022, piaţa s-a confruntat cu o rată de schimb USD/EUR defavorabilă monedei naţionale şi cunoscut o creştere pronunţată şi continuă a preţurilor de achiziţie, pe fondul scumpirilor generalizate la nivel global (logistică, combustibil, energie, etc.). Termenele de livrare au fost foarte mult întârziate - cu până la 9 luni - pe fondul crizei globale la nivelul lanţului de aprovizionare cauzată de pandemia COVID-19. În plus, atacurile cibernetice s-au intensificat în urma declanşării conflictului dintre Rusia şi Ucraina, cu consecinţe economice şi politice la nivel global. Situaţia impune o reconsiderare a soluţiilor de rezilienţă cibernetică pentru infrastructuri cu valenţe critice pentru siguranţa naţională, se mai arată în comunicat.

Comanda carte
fngcimm.ro
danescu.ro
raobooks.com
boromir.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
domeniileostrov.ro
leonidas-universitate.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Dec. 2024
Euro (EUR)Euro4.9749
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7790
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3324
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină6.0430
Gram de aur (XAU)Gram de aur402.9466

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

erfi.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
petreceriperfecte.ro
novaplus.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb