MetaWealth se extinde in Spania, unde lanseaza al patrulea activ imobiliar, in valoare de 3,5 milioane de dolari

T.B.
Companii / 7 decembrie 2023

MetaWealth se extinde in Spania, unde lanseaza al patrulea activ imobiliar, in valoare de 3,5 milioane de dolari

MetaWealth, platforma de investiţii imobiliare fracţionate, se extinde în Spania şi lansează al patrulea asset din portofoliu, se arată într-un comunicat al MetaWealth, remis redacţiei. În mai puţin de un an de la lasare, compania a finalizat cu succes vânzarea primelor trei asset-uri din Bucureşti, informează sursa. Noul activ imobiliar pus la dispoziţia clienţilor prin intermediul aplicaţiei constă într-o selecţie de şapte apartamente premium, în ansamblul Mane Residences din Malaga, Costa del Sol, transmite sursa indicată. Tranzacţia de 3,5 milioane de dolari oferă investitorilor un o oportunitate financiară solidă pe una dintre cele mai râvnite pieţe imobiliare din Europa, se mai arată în comunicat.

Ansamblul imobiliar premium Mane Residences este situat în vecinătatrea oraşului Marbella şi beneficiază de o vedere impresionantă spre Marea Mediterană şi cu un fundal încadrat de munţi, transmite compania. Aflat în una dintre cele mai populare regiuni din Spania, ansamblul este poziţionat în apropierea a 150 km de plaje, a 70 de terenuri de golf şi beneficiază de o temperatură plăcută pe tot parcursul anului, ceea ce îl face o investiţie extrem de atractivă pentru cumpărătorii cu venituri ridicate, menţionează sursa.

Cele şapte apartamente, dintre care două penthousuri exclusive, dintr-un total de 49 disponibile în întreg ansamblul, oferă o rentabiltate atrăgătoare, previzionată la cca. 45,5%, într-o perioadă de doi ani, arată datele comunicatului. Prin intermediul MetaWealth, care mizează pe democratizarea accesului la investiţii imobiliare de mare valoare, doritorii pot investi în fracţiuni din acest activ imobiliar cu sume începând de la 100 de dolari. Pe lângă reducerea costurilor iniţiale necesare în investiţiile imobiliare, MetaWealth se ocupă de toate chestiunile legale în asemenea tranzacţii, eliminând nevoia de intermediari şi deschizând calea unei noi clase de cumpărători de proprietăţi spre o piaţă internaţională, conform sursei citate.

Potrivit comunicatului "MetaWealth analizează atent proiecte imobiliare promiţătoare din Europa, simplificând procedurile legale şi realizând achiziţii la preţuri avantajoase, cu scopul de a facilita accesul la investiţii imobiliare pentru toată lumea. Modelul nostru de business oferă utilizatorilor aplicaţiei oportunităţi unice, înlocuind practicile tradiţionale din domeniu şi distribuind transparent randamentele la nivel global, printr-o tehnologie avansată", subliniază Darren Carvalho, co-fondator MetaWealth.

De la lansarea primului pachet de active imobiliare, în urmă cu 8 luni, MetaWealth a atras investitori din 25 de ţări, gestionând active în valoare de peste 9,5 milioane de dolari, informează sursa precizată. Eficienţa platformei şi succesul pentru investitori s-a materializat în distribuirea a peste 120.000 de dolari, în venituri lunare din chirii, menţionează sursa citată. Pentru a împărţi proprietatea pachetelor de active şi a distribui chiria în mod sigur şi transparent, MetaWealth foloseşte tehnologia de tokenizare pe blockchain, transmite compania. În mai puţin de un an, aplicaţia, ce beneficiază de o interfaţă simplă şi uşor de utilizat, a fost descărcată de peste 25.000 de ori, având cca. 10.000 de utilizatori activi. Printre planurile de dezvoltare, compania îşi propune ca anul viitor să se extindă în Atena, Grecia - o altă piaţă ce prezintă un interes internaţional semnificativ în zona de real-estate, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb