Metrorex a primit 30 de sancţiuni de la ISU în cuantum de 13.500 de lei

Mina Irina
Companii / 27 noiembrie 2016

Metrorex a primit 30 de sancţiuni de la ISU în cuantum de 13.500 de lei

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov a aplicat, pentru neregulile găsite în perioada 7-25 noiembrie privind siguranţa călătorilor, 30 de sancţiuni contravenţionale în cuantum de 13.500 de lei companiei Metrorex, iar comercianţii care au puncte de lucru în staţiile de metrou au primit amenzi de 8.000 de lei, potrivit unui comunicat de presă al ISU Bucureşti - Ilfov.

"Pe timpul acestor controale au fost identificate o serie de neconformităţi, atât la nivelul staţiilor, în spaţiile comune (peroane, pasaje), cât şi la nivelul ieşirilor către suprateran. În urma celor constatate, SC Metrorex SA i-au fost aplicate 30 de sancţiuni contravenţionale (6 amenzi şi 24 de avertismente), în cuantum de 13.500 de lei", se arată în comunicat.

În unele cazuri, pompierii le-au cerut reprezentanţilor Metrorex să ia măsuri urgente pentru deblocarea căilor de evacuare către exterior care au fost obstrucţionate din cauza depozitării unor materiale de construcţii, îndepărtarea barelor metalice improvizate de la sistemul de trecere cu turnichete, îndepărtarea materialelor combustibile din camerele tehnice, introducerea dispozitivelor de autoînchidere a uşilor cu rol de securitate la incendiu.

În unele staţii, hidranţii interiori nu asigură posibilitatea utilizatorilor de a realiza intervenţia, în faza iniţială a incendiului, din cauza neechipării unor hidranţi cu accesoriile de trecere a apei.

"La staţiile Republica, Tineretului, Pantelimon şi Brâncoveanu nu este finalizată din punct de vedere constructiv cea de a doua cale de evacuare, neasigurându-se astfel accesul persoanelor la cel puţin două căi de evacuare, care să ducă în direcţii opuse", se arată în sursa citată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb