Milestone Systems intră în Alianţa Europeană de Tehnologie

A.D.
Companii / 21 octombrie

Sursa foto: internet

Sursa foto: internet

Alianţa Europeană a Tehnologiei continuă să se extindă şi primeşte cu braţele deschise compania Milestone Systems, unul dintre liderii mondiali în tehnologia video bazată pe date, potrivit unui comunicat primit la redacţie.

"Suntem încântaţi să urăm un călduros bun venit companiei Milestone Systems, cel mai nou membru al Alianţei Europene a Tehnologiei. În perspectiva preşedinţiei daneze a UE de anul viitor, aşteptăm cu nerăbdare să colaborăm mai îndeaproape cu companiile de tehnologie din Nordul Europei. Lunile următoare vor fi esenţiale pentru a dezlănţui întregul potenţial al companiilor de tehnologie din Europa şi pentru a stabili poziţia de lider atat pe plan intern, cat şi global", a declarat Victoria de Posson, Secretarul General al EUTA.

"Milestone Systems priveşte cu optimism toate activităţile importante ce vor avea loc în cadrul Alianţei Europene a Tehnologiei - singura asociaţie care reprezintă exclusiv companiile de tehnologie născute şi crescute în Europa. Aceasta se aliniază în modul potrivit cu identitatea şi domeniile cheie de activitate ale companiei Milestone", a spus Thomas Jensen, CEO, Milestone Systems, şi a continuat: "Construirea unei tehnologii video responsabile, bazate pe date, care include analize bazate pe inteligenta artificială, permite inovaţia în diverse sectoare, creand noi oportunitati. Însă este esenţial să facem acest lucru responsabil, respectand confidentialitatea şi protejand datele. Din acest motiv, Milestone sustine dezvoltarea unor linii directoare si reglementari solide, aplicabile şi clare pentru a gestiona riscurile potenţiale, a creşte încrederea publicului şi a oferi claritate inovatorilor care propulsează soluţiile video".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

21 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9722
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5831
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2983
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9672
Gram de aur (XAU)Gram de aur403.0756

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb