Milluu a încheiat o nouă rundă de finanţare în valoare de 1 million de euro condusă de Cofounder Zone

G.D.
Companii / 2 februarie 2023

Milluu a încheiat o nouă rundă de finanţare în valoare de 1 million de euro condusă de Cofounder Zone

Platforma de închirieri milluu.com care a digitalizat procesul de închiriere al apartamentelor, anunţă finalizarea unei runde de finanţare în valoare de 1 milion de euro condusă de fondul de investiţii polonez Cofounder Zone şi la care au contribuit cu investiţii "follow-on" şi actualii investitori: EGV, ROCA X, RCB Investors, Growceanu, Simple Capital, Netopia Ventures şi Mihai Rotaru, conform unui comunicat remis redacţiei. Runda de finanţare are ca obiectiv susţinerea scalării la nivel regional, prin deschiderea operaţiunilor în Polonia.

"Milluu schimbă experienţa de închiriere a unui apartament, cu ajutorul tehnologiei reuşind să construiască un parcurs digital complet dar şi să propună servicii cu valoare adaugată, ca de exemplu opţiunea InstantRent care garantează pentru proprietari plata chiriei pentru toata perioada contractuală. Triplarea veniturilor recurente în 2022, cele peste 300 de apartamente în portofoliu şi atragerea noilor investitori din Polonia validează modelul de business şi ne conferă încrederea şi resursele necesare pentru a începe scalarea regională", a declarat Florin Stoian, CEO Milluu.

Potrivit lui Tomasz Goliñski, Partener Fondator la CofounderZone: "Sectorul imobiliar din Europa Centrală şi de Est este puternic influenţat de divergenţa faţă de pieţele mai dezvoltate din vest, din cauza circumstanţelor istorice. Ne aşteptăm ca Milluu să fie unul dintre liderii schimbărilor dinamice care au loc în regiune. Echipa puternică, modelul de afaceri dovedit şi platforma tehnologică proprie sunt principalele avantaje competitive ale companiei care ne-au atras atenţia. Sperăm ca sprijinul nostru şi ajutorul investitorilor business angel vor contribui la succesul Milluu în Polonia şi în alte pieţe din regiune."

"În următorii ani, piaţa chiriilor se va dezvolta foarte mult la nivel regional, lucru datorat unui cumul de factori precum scumpirea apartamentelor, scumpirea creditelor, schimbări în apetitul pentru deţinerea de proprietate la nivel individual etc. De aceea, am ales să continuăm să susţinem platforma Milluu printr-o rundă de tip follow-on deoarece credem că actualul model de business este unul sustenabil, iar diferenţiatorul de a garanta proprietarilor plata chiriei pentru minimum 12 luni este cu adevărat unic atât în România, cât şi în Polonia. Suntem alături de fondatori pentru a-i susţine cu soluţii de optimizare a cash-flow-ului şi veniturilor astfel încât Milluu să continue să menţină un ritm susţinut de creştere spre o rundă de finanţare de tip Seria A", a declarat Alexandru Bogdan, CEO ROCA X.

"Deschiderea unei noi pieţe geografice este o progresie logică pentru Milluu, după validarea modelului de business în Romania. Nivelul scăzut de penetrare tehnologică în sector la nivel european face ca realizarea unei extinderi agresive, care să acopere alte noi pieţe, să aibă un mare potenţial într-un viitor apropiat. Am fost alături de fondatorii Milluu încă de la prima rundă de finanţare (pre-seed) şi avem încredere în capacitatea lor de a executa o schimbare de substanţă a domeniului", a declarat Radu Stoicoviciu, Partener Early Game Ventures.

Runda actuală de finanţare are ca obiectiv susţinerea eforturilor de scalare regională în Polonia dar şi continuarea dezvoltării în România prin consolidarea operaţiunilor deja existente în Bucureşti şi a celor recent deschise în Cluj şi Timişoara, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb