Ministerul Apărării din Ucraina descrie exploziile din Transnistria ca fiind o "provocare planificată"

Ministerul Apărării din Ucraina descrie exploziile din Transnistria ca fiind o "provocare planificată"

S.B.
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 26 aprilie 2022

Ministerul Apărării din Ucraina a descris exploziile care au avut loc în regiunea transnistreană din Moldova drept o "provocare planificată" a serviciilor secrete ruse, informează news.ro.

Departamentul de informaţii al Ministerului Apărării a transmis, pe canalul său Telegram, că, cu trei zile înainte de incident, liderii regiunii separatiste "se pregăteau deja pentru asta şi au avut grijă să instaleze un buncăr sigur şi confortabil" la Ministerul Securităţii Statului care a fost avariat în explozii.

"În mod evident, acest caz este una dintre numeroasele măsuri provocatoare organizate de FSB (serviciul de securitate rus) pentru a insufla panică şi sentimentul anti-ucrainean", se arată în comunicat.

Mai multe explozii au avut loc luni la sediul "ministerului securităţii publice", la Tiraspol, capitala regiunii separatiste moldovene Transnistria, în urma unui atac cu un lansator de grenade, care nu s-a soldat cu răniţi.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Transnistria este teritoriul al Moldovei, asupra careia Moldova nu are suveranitate. Prin urmare, o interventie a Ucrainei acolo, nu ar insemna o agresiune impotriva Moldovei.

    Dupa cum se vede, rusii au trecut Niprul cu forte importante, se afla langa Nikolaiev, pe Bugul de sud si se indreapta spre Krivii Rih. Asa ca este clar, Rusia vizeaza realizarea jonctiunii cu Transnistria, fara a ataca Odessa si fara a lua Bugeagul. 

    Si intradevar, aceste doua zone, separate militar, economic si.. , de Ucraina, in situatia in care Rusia va reusii sa ajunga si sa ia Transnistria, isi vor pierde orice importanta strategica, militara, economica si .. pentru Ucraina in acest conflict.  

    Iar, ocuparea Transnistriei de catre rusi va genera si o situatie deosebit de periculoasa pentru Moldova si mai ales pentru Ucraina, existand pericolul incercuirii fortelor sale din sud si injumatatirea tarii.  

    Asa ca Ucraina trebuie sa ia si sa apere Transnistria. Rusii nu trabuie sa puna piciorul acolo.  

    Si apoi, ca o lume intreaga a ajutat Ucraina, aceasta sa uite ca a fost pana mai anul tracut, pentru romani, unguri, polonezi, slovaci, moldoveni, .. o mica Rusie si sa promoveze o politica cinstita, de buna vecinatate si sa stinga porcariile facute de Stalin, Hrusciov si alti criminali.

     

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb