MINISTERUL TURISMULUI DIN ISRAEL: Februarie este cea mai ieftina luna din an pentru un city-break in Israel

M.C.
Internaţional #Turism / 27 ianuarie 2023

Februarie este cea mai ieftina luna din an pentru un city-break in Israel

Israel este una dintre destinaţiile turistice cele mai populare din lume, cu un număr de 2,675 milioane de turişti care l-au vizitat doar în anul 2022, conform unui comunicat remis redacţiei. Fiind o destinaţie cu climă blândă tot anul, preţuri accesibile şi oportunităţi culturale, este de la sine înţeles de ce turiştii o aleg atât pentru concediile anuale, cât şi pentru city-break-uri.

Conform unei analize a Ministerului Turismului din Israel, perioada cea mai ieftină pentru a vizita Ţara Sfântă este chiar luna februarie. În această perioadă vremea este în general rece şi uşor ploioasă, ceea ce ţine la distanţă turiştii îndrăgostiţi de căldură, însă îi ţine aproape pe cei atenţi la bugetul alocat vacanţelor lor.

Temperaturile medii în Israel în această perioadă variază între 12-18 grade Celsius pe coastă, şi între 4-12 grade Celsius în interiorul ţării.

Bugetul mai mic pentru vacanţele în luna februarie în Israel se datorează cererii mai scăzute din partea turiştilor, fapt ce eficientizează atât costul biletului de avion cât şi pe cel al cazării. Mai mult, românii care călătoresc în luna februarie în Israel vor descoperi obiective turistice mai libere şi un timp de aşteptare mai mic, subliniază sursa citată.

Bilete de avion spre Tel Aviv de la 100 euro / persoană

Un bilet dus-întors pe ruta Bucureşti - Tel Aviv cu o companie low cost costă în medie 100 euro de vineri până luni, şi cu o companie de linie, 160 euro. Pentru a beneficia de cele mai bune preţuri, este recomandat rezervarea biletelor de avion cu cel puţin 6 săptămâni înainte de data călătoriei. Preţurile la cazări pentru hotelurile de 3 sunt între 300-350 euro pentru un sejur de 3 nopţi/2 persoane.

De asemenea, luna februarie este ofertantă din punct de vedere al activităţilor culturale în cele mai mari oraşe din Israel, în această perioadă desfăşurându-se Festivalul Internaţional de Teatru din Haifa, Festivalul Internaţional de Dans din Tel Aviv şi Festivalul Internaţional de Muzică şi Dans din Ierusalim, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb