MINISTRUL BRITANIC AL APĂRĂRII: "Retragerea Rusiei din Herson marchează un nou eşec strategic pentru Moscova"

V.G.
Internaţional / 12 noiembrie 2022

"Retragerea Rusiei din Herson marchează un nou eşec strategic pentru Moscova"

Retragerea Rusiei din oraşul ucrainean Herson marchează un nou eşec strategic pentru Moscova, a declarat astăzi ministrul britanic al Apărării, Ben Wallace, afirmând că această înfrângere va semăna îndoieli în opinia publică rusă, relatează AFP, potrivit News.ro.

"Retragerea anunţată a Rusiei din Herson marchează încă un eşec strategic pentru ei. În februarie, Rusia nu a reuşit să atingă obiectivele majore pe care şi le-a stabilit, în afară de Herson", a afirmat Ben Wallace.

"Acum, în contextul pierderii şi acestui oraş, oamenii din Rusia trebuie să se întrebe: «Ce sens au toate acestea?»", a adăugat el.

Astăzi, Statele Unite au salutat această "victorie extraordinară" înregistrată de ucraina după retragerea forţată a armatei ruse şi recucerirea oraşului din sudul ţării.

Întrucât Rusia şi-a retras trupele în poziţii defensive, Wallace a spus că invazia rusă din februarie a avut ca rezultat doar izolarea şi umilirea internaţională.

"Marea Britanie şi comunitatea internaţională vor continua să sprijine ucrainenii şi, deşi retragerea este binevenită, nimeni nu va subestima ameninţarea reprezentată de Rusia", a spus Wallace.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Cel mai mare esec. Putin si Maica Rusia capituleaza. Mai era o speranta ca cineva se opune sistemului neonazit al occidentului.

    "Retragerea Rusiei din Herson",

    o manevra militara necesara din cauza 

    podurilor din zona distruse de aliati,

    "mare victorie" mediatica dar nu militara 

    1. pentru rusi orice pas militar inapoi e un pas mediatic inainte

      Dupa cotonogeala luata mai aveti obraz sa iesiti in fata - nazat!

    nu este nici un esec atita vreme cit rusia s-a purtat cu o blindete exagerata iar partea cealalta s-a remarcat indeosebi printr-un cor de bocitoare , un razboi se poarta din ultimatum in ultimatum, dati-le un termen sa scoata femeile si copii afara , barbatii sint razboinici au de ales de partea cui se pun , distrugeti logistica caile ferate in primul rind, apa potabila , apa infestata inseamna holera arma biologica naturala , rozatoarele raspindesc si ele boli ,nu omoriti oamenii , cu cit sint mai multi pe mai putin cu atit mai bine ,focul e cea mai curata arma nu arme nucleare , faceti ce trebuie sa terminam mai repede afacerea asta murdara care este folosita ptr a justifica cresteri de preturi si alte masuri care chinuie restul oamenilor, aparatoriii drepturilor omului si ai democratiei sustin un regim criminal care tin ostatic un intreg popor cu lege martiala , toate victimele acestui razboi vor fi puse pe capul ucrainei si ai sustinatorilor care au provocat de la inceput ,nu exista nimic de negociat , exista doar capitulare totala neconditionata

    1. ...rusia s-a purtat cu o blindete exagerata...

      te informezi exclusiv de la propagandistii regimului rus sau faci parte dintre acestia? 

      intr-un razboi cauti sa folosesti tot ce ai mai bun sa termini cit mai repede , taraganarea asta este paguboasa pentru toti ,daca nu se poate face pace mai cu blindete atunci fortam pacea, folosesc informarea care este pe piata

      Ma bucur sa constat ca Ucraina ii trimite acasa pe rusi. In rest iti doresc un loc cat mai in fata sa vezi mai bine cand va intra in Crimeea!

      balbele decizionale ale rusilor la nivel politic si militar nu au avut si nu au la baza blandetea

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb