Ministrul Cătălin Drulă a avut astăzi o întâlnirea cu liderii federaţiilor sindicale feroviare

A.P.
Politică / 9 februarie 2021

Ministrul Cătălin Drulă a avut astăzi o întâlnirea cu liderii federaţiilor sindicale feroviare

Ministrul Cătălin Drulă a avut astăzi, 9 februarie 2021, o întâlnirea cu liderii federaţiilor sindicale feroviare. Discuţiile s-au axat pe principalele probleme cu care se confruntă angajaţii din sistem, cum ar putea fi remediate şi pe conturarea bugetului companiilor feroviare, anunţă reprezentanţii MTI prin intermediul unei postări pe Facebook.

La şedinţă, alături de partenerii sociali, au participat şi reprezentanţii managementului companiilor din calea ferată aflate sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii.

Ministrul Drulă a declarat: "Am vrut ca prima întâlnire să o am cu dumneavoastră şi pentru a transmite un semnal legat de importanţa pe care o acord sectorului feroviar în mandatul meu. În mine aveţi cel mai sincer partener de dialog deoarece nu vreau să mă înscriu în acea categorie de miniştri care doar au promis şi de fapt nu au ajutat sectorul feroviar. Nu o să vin la dumneavoastră şi o să vă spun că situaţia este roz când ştiţi şi dumneavoastră că nu e aşa. Vreau să avem un adevărat parteneriat bazat pe sinceritate şi profesionalism pentru că aşa putem rezolva din problemele pe care le are calea ferată. Echipa mea de la Minister analizează posibilitatea implementării unor soluţii care să fie vizibile pe termen scurt. Ştiu foarte bine că investiţiile sunt extrem de importante şi de aceea pot să le spun tuturor că este anul marilor investiţii în calea ferată. De aceea vă propun că genul acesta de întâlniri să aibă un caracter periodic, fie că ne vedem în această formulă sau cu secretarul de stat coordonator al domeniului feroviar".

Discuţiile vor continua şi cu partenerii sociali care activează în celelalte domenii gestionate de către Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Foarte bine punctat...succes..

    pune-i sa faca coada la angajari la Metrorex si pe cei de la Metrorex trimite-i la reciclare si recuperare la CFR prin tara fara diurne si alte facilitati ca-si pastreaza salariile si ii ajuta sindicatul cu "recuperarea"

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb