Ministrul Daea, despre legile atacate la CCR

F.C.
Politică / 13 mai 2018

Ministrul Daea, despre legile atacate la CCR

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat sâmbătă, la Bistriţa, referitor la cele două legi atacate de preşedintele Klaus Iohannis la Curtea Constituţională privind sprijinirea crescătorilor de suine şi păsări, că aşteaptă ca judecătorii Curţii să se pronunţe, iar apoi "să ne apucăm de treabă în ţară", pentru că altfel se creează un dezavantaj pentru ţară.

"Eu un singur lucru aştept: aştept răspunsul de la Curtea Constituţională şi să ne apucăm de treabă în ţară. Pentru că, dacă facem interpretări în fel şi chip - e adevărat, dându-ne posibilitatea legea să facem aceste lucruri -, nu aducem avantaj ţării. Dacă tot tergiversăm punerea în practică a unor proiecte, pierdem timpul. Or pierderea de timp înseamnă lipsă de producţie, lipsa de producţie înseamnă să fii tributar importului, importul este scump, într-un cuvânt ţara pierde. Ei, nu mai trebuie să piardă şi toţi să înţelegem că este necesar să ne facem datoria în compartimentul nostru, pe fişa postului pe care o avem, în aşa fel încât munca noastră comună să fie în folosul fiecăruia şi al ţării la un loc", a spus Daea.

Preşedintele Klaus Iohannis a sesizat, luni, Curtea Constituţională a României asupra Legii privind aprobarea Programului de susţinere a crescătorilor de suine pentru activitatea de reproducţie, dar şi în ceea ce priveşte Legea de aprobare a Programului de susţinere pentru activitatea de reproducţie, incubaţie şi de creştere în sectorul avicol.

Petre Daea a efectuat, sâmbătă, o vizită în judeţul Bistriţa-Năsăud, ocazie cu care a vizitat mai multe ferme agricole şi a participat la deschiderea oficială a manifestărilor din cadrul campaniei "Alege oaia", ce se vor desfăşura la acest sfârşit de săptămână pe pietonalul din centrul istoric al municipiului Bistriţa.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Cine ravneste si primeste mostenirea fascistilor nu poate decât să moștenească si spiritul lor.In scrasnitura ranjetului ne halerste pe toți.

    Ati crezut cumva ca e marele Ferdinand?

    Ghinion. 

    1. Corect. Daea este singurul ministru matur din actualul guvern; daea ne merge atat de bine. 

    Îi depozitată în CÂMP peste TOT.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb