Ministrul Sportului militează pentru izolarea echipelor de fotbal

O.D.
Ziarul BURSA #Sport / 21 iulie 2020

Ministrul Sportului militează pentru izolarea echipelor de fotbal

Situazia în Liga 1 la fotbal se complicn dramatic din cauza infectnrilor cu coronavirus. Doun echipe, una implicatn în lupta pentru titlu (CFR Cluj) 1i una la retrogradare (Dinamo) sunt grav afectate, având mai mulzi fotbali1ti bolnavi. Ministrul Tineretului 1i Sportului, Ionuz Stroe, s-a declarat în favoarea izolnrii complete a echipelor din play-off în cantonamente închise pânn la finalizarea Ligii I: "Este prima soluzie avansatn de noi, împreunn cu Ministerul Snnntnzii 1i cred cn, cel puzin pentru ultimele trei etape care mai sunt de disputat pentru play-off, pentru cn el conteazn cel mai mult, practic îzi dn rezultatul final 1i viitoarele participante în cupele europene, cred cn ar fi cea mai indicatn situazie, nu cred cn este un efort prea mare ca ultimele meciuri sn se fie protejate suplimentar 1i echipele sn apeleze la acest tip de cantonament de pregntire sportivn, izolându-se astfel fazn de ceilalzi. Cred cn problemele au apnrut în afara meciurilor, în afara stadioanelor. Competizia se desfn1oarn dupn ni1te reguli clare, care se respectn, fiind o situazie destul de bine controlatn. Ceea ce se întâmpln în afara activitnzii sportive, modul în care cluburile gestioneazn, controleazn, organizeazn un program sportivilor nu mai zine de noi 1i ei sunt direct responsabili în a gestiona aceste situazii care au adus câteva echipe române1ti în pragul unor situazii care sunt practic focare din punctul meu de vedere. Petrolul a fost prima echipn care a avut asemenea probleme, Dinamo 1i acum CFR Cluj".

Alte cinci cazuri pozitive de infectare cu noul coronavirus au fost înregistrate la campioana CFR Cluj, doi jucntori 1i trei membri ai staff-ului, ridicând numnrul total din lotul ardelenilor la 1ase. Primul caz, jucntorul Adrian Pnun, a fost anunzat sâmbntn 1i a dus la amânarea meciului FCSB - CFR Cluj, din aceea1i zi, din etapa a VIII-a a play-off-ului Ligii I. Portarul Grzegorz Sandomierski, mijloca1ul Damian Djokovici, antrenorul secund Costin Curelea, preparatorul fizic Cristian Dragotn 1i antrenorul cu portarii Cristian Moldovan sunt 1i ei purtntori ai virsului Sars-CoV-2. Urmntorul meci al clujenilor este programat duminicn, pe teren propriu, cu FC Boto1ani. La Dinamo au fost înregistrate zece cazuri în lot 1i unul în staff, echipa fiind în imposibilitatea de a mai alinia un unsprezece competitiv la ultimele meciuri din campionat. Deocamdatn nu a fost luatn în calcul oprirea competiziei.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Cel mai bine ar fi ca aceste echipe sa joace fotbal pe calculator, între ele, cu zgomot de tribune in fundal, că sa fie atmosferă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb