Mircea Geoană a participat la reuniunea Ligii Aleşilor Locali ai PSD din judeţele Olteniei

F.A.
Politică / 22 octombrie 2009

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, candidatul social-democraţilor la funcţia supremă în stat, a participat, astăzi, în staţiunea Călimăneşti Căciulata, la reuniunea Ligii Aleşilor Locali ai PSD din judeţele Olteniei.

În discursul său, în faţa celor 257 de primari din judeţele Olteniei, candidatul PSD la preşedinţia României, Mircea Geoană a menţionat patru direcţii majore pe care se va baza campania sa electorală - economică, socială, demnitate şi continuitate, şi totodată a subliniat faptul că toate debuturile de campanie electorală care s-au desfăşurat în Oltenia s-au terminat cu victorii pentru PSD.

"De aici, din Oltenia, am început fiecare campanie şi fiecare campanie a fost victorioasă, şi la locale şi la parlamentare şi la europarlamentare şi acum va fi la prezidenţiale", a spus Mircea Geoană.

În finalul discursului, Mircea Geoană i-a promis primarului PSD al staţiunii Călimăneşti Căciulata, Ilie Amuzan că după 6 decembrie îşi va face timp pentru o vizită la Mănăstirea Cozia din localitate.

"Poate o zi am să vin să mă reculeg şi să mergem, dincolo de presă şi dincolo de campanie, aici la Cozia (...), acolo unde de-a lungul istoriei zbuciumate a poporului român, înaintaşii noştrii, în vreme de restrişte, s-au strâns, s-au unit şi au trecut peste momentele grele", a declarat Mircea Geoană.

Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea şi totodată preşedinte al organizaţiei judeţene a partidului, Ion Câlea, a definit din punct de vedere politic, judeţul Vâlcea ca fiind, pentru candidatul Mircea Geoană, un fel de Florida, făcând referire la startul cursei prezidenţiale a lui Obama.

"Organizaţia PSD Vâlcea este pregătită să-l sprijine pe Mircea Geoană astfel încât acesta să ajungă preşedintele României. Pentru ataşamentul pe care îl au membrii PSD pentru Mircea Geonă, eu consider că Vâlcea va deveni o mică Floridă a României, de aici va porni semnalul care va duce la victoria candidatului social democrat în cursa prezidenţilă", a declarat Ion Câlea.

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea s-a referit, în discursul său, la presiunile care s-au făcut asupra aleşilor locali ai partidului. "Cer tuturor aleşilor locali prezenţi aici să nu uite anii de umilinţă pe care i-am îndurat din 2005. Să nu uite nici un primar când erau hăituiţi sau urmăriţi. Nu a fost nici un primar sau preşedinte de Consiliu Judeţean care să nu fie urmărit, cercetat, ameninţat, care să nu fie presat şi spre final să treacă în altă barcă", a spus Dragnea.

Totodată acesta i-a felicitat pe toţi aleşii locali care au manifestat verticalitate în ceea ce priveşte respectul pentru Partidul Social Democrat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb