Motorola demonstrează avantajele tehnologiei Long-Term Evolution (LTE) la Mobile World Congress 2008

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 14 februarie 2008

ARLINGTON HTS, Ill. - 13 februarie 2008 - Motorola, Inc. (NYSE: MOT) oferă vizitatorilor de la Mobile World Congress 2008 o demonstraţie practică a modului în care tehnologia Long-Term Evolution (LTE) poate accelera experienţele media personale.

Demonstraţia oferită prin intermediul tehnologiei LTE de Motorola la standul său va include:

 Blogging video de înaltă definiţie (High definition - HD) - o înregistrare video HD va fi transmisă în timp real prin intermediul tehnologiei LTE către un echipament IPTV instalat pe televizoarele de acasă pentru a putea fi urmărită de către membrii familiei sau de către prieteni

 Video "follow me" - o înregistrare video de înaltă definiţie care rulează pe un dispozitiv IPTV de tip set-top box va fi transferată către un terminal mobil compatibil cu tehnologia LTE pentru a putea fi urmărită chiar şi când utilizatorul se află în mişcare, noutatea constând în faptul că trecerea se va realiza fluid (fără întreruperi)

 Jocuri online - accesate online prin reţeaua LTE Motorola

 Apeluri VoIP realizate prin LTE

"Viziunea Motorola în ceea ce priveşte reţelele de comunicaţii viitoare este să ofere tehnologie 4G de acces radio în bandă largă precum LTE, combinată cu arhitectura IP de bază legată de IMS (IP Multimedia Subsystem). O astfel de îmbinare tehnologică poate să faciliteze o varietate nelimitată de experienţe media mobile. Clienţii noştri operatori îşi doresc soluţii tehnologice potrivite planurilor lor de afaceri, indiferent că ar prefera să utilizeze tehnologie 4G de tip LTE sau WiMAX. Aceste companii caută soluţia care să le ofere posibilitatea de a satisface cerinţele utilizatorilor şi care să le asigure capacitatea necesară pentru a susţine cererea tot mai mare pentru aplicaţii mobile multimedia ce impun prezenţa unei conexiuni de bandă largă", a explicat Fred Wright, Senior Vice President, Cellular Networks and WiMAX, Motorola.

Tehnologia LTE le va oferi utilizatorilor o experienţă media personală asemănătoare cu cea pusă la dispoziţie de reţele în bandă largă fixe. Diferenţa majoră constă în faptul că aplicaţiile care pot fi livrate astăzi numai prin intermediul reţelelor fixe vor fi, în curând, disponibile în condiţii de mobilitate completă graţie acestei inovaţii tehnologice. De-a lungul anilor, Motorola a acumulat o vastă experienţă în domeniu, mulţumită proiectelor desfăşurate de diferitele divizii, care au inclus dezvoltarea de chipset-uri, reţele şi soluţii video pentru distribuitori, precum şi asigurarea altor servicii profesionale. Astfel, ecosistemul Motorola LTE va oferi mobilitate în adevăratul sens al cuvântul, punând la dispoziţia operatorilor o serie de aplicaţii inovatoare ce pot servi la creşterea profitului şi la dezvoltarea unui avantaj comparativ.

Motorola s-a remarcat în trecut prin numeroase inovaţii aduse in domeniul comunicaţiilor mobile în bandă largă. În acest moment, compania poate pune la dispoziţia utilizatorilor propria sa experienţă, cercetare şi expertiză în domeniul OFDM (Orthogonal Frequency-Division Multiplexing), dar şi ultimele dezvoltări în domenii precum producţia de chipset-uri, soluţii pentru reţea de tip backhaul de mare viteză, arhitectură IP şi soluţii video head- end ca să livreze soluţii LTE end-to-end finale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb