Murali Store a inaugurat showroomul de vopsele decorative din Bucureşti; o investiţie de peste 100.000 euro

T.B.
Companii / 1 august 2023

Murali Store a inaugurat showroomul de vopsele decorative din Bucureşti; o investiţie de peste 100.000 euro

Murali Store a inaugurat cel mai mare showroom de vopsele decorative de lux din România, stabilind un nou standard în designul interior pe piaţa locală. Investiţia în noul showroom se ridică la peste 100.000 euro, fiind parte din strategia de dezvoltare a companiei, ca urmare a creşterii cererii cu 30% pentru vopsele premium pe piaţa amenajărilor interioare de lux în ultimii ani, potrivit unui comunicat transmis pentru bursa.ro.

Deschis la finalul lunii iulie, showroom-ul Murali Store, aflat în zona Calea Dorobanţi din Bucureşti (strada Ion Slătineanu, nr. 14), are o suprafaţă de aproape 200 mp. În showroom-ul Murali Store din Bucureşti se regăseşte cea mai extinsă gamă de vopsele premium, 3.500 de nuanţe unice, conform sursei citate.

"Showroom-ul Murali Store din Bucureşti este al doilea showroom pe care l-am deschis, după cel din Timişoara în 2021, fiind o decizie firească, dar în acelaşi timp strategică pentru dezvoltarea business-ului nostru, având în vedere creşterea accelerată a pieţei de amenajări interioare de lux din România. În ultimii ani, am avut o creştere de 30% a cererii pentru vopse, ritm care se menţine în prezent. Există un interes crescut din partea românilor pentru adăugarea de lux şi rafinament în amenajările locuinţelor, nu doar în Bucureşti-Ilfov, ci şi în judeţe precum Braşov, Constanţa, Iasi, Cluj şi Timişoara", declară Adriana Dobriceanu, co-fondator Murali Store.

În showroom-ul Murali Store din Bucureşti lucrează o echipă de 4 consultanţi sprecializaţi în oferirea de soluţii personalizate pentru alegerea nuanţelor şi texturilor vopselei şi în design interior, se mai arată în comunicat.

"Am pregătit deschiderea showroom-ului Murali Store din Bucureşti în cel mai efervescent sezon, perioada iulie-septembrie fiind cea mai preferată perioadă pentru renovări şi amenajări interioare. În această perioadă, proiectele de renovare şi de aplicare a vopselelor încep de la 3.000 de euro pentru un apartament şi ajung la 20.000 de euro pentru case cu o suprafaţă de 120 mp. Cele mai vândute produse din portofoliul nostru sunt vopselele premium Benjamin Moore, pentru care cererea a crescut cu 25% în primele luni din vară faţă de lunile din iarnă. De altfel, interesul pentru produse şi soluţii de amenajare interioară şi decorarea locuinţei este în prezent la cel mai mare nivel din ultimii ani, piaţa de lux cunoscând o nouă etapă de dezvoltare. Per total, vom vedea o creştere accentuată atât al nivelul business-ului nostru, cât şi pe piaţă, nu doar în sezonul de vară, ci pe întreg anul 2023", declară Adriana Dobriceanu, co-fondator Murali Store.

Aproximativ 50% din cifra de afaceri a Murali Store este generată de produsele Benjamin Moore, preferate în general pentru amenajarea apartamentelor de lux, a caselor sau a showroom-urilor, transmite sursa citată.

În 2023, Murali Store estimează o creştere a cifrei de afaceri cu 22%, la peste 3 milioane de euro, cea mai mare parte din afaceri fiind generată de proiecte de amenajare pe segmentul B2C, potrivit comunicatului transmis.

În ultimul an a crescut cererea şi din partea segmentului de business, în special din HoReCa, unde principalele proiecte amenajate cu vopsele de la Murali Store au fost Casa Miţa Biciclista din Bucureşti, unde s-au folosit vopsele Benjamin Moore pentru renovarea saloanelor, şi Restaurantul Raionul de Peşte din Floreasca, transmite compania.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb