Muzică perfectă de la "Lindorf"

Viviani Mirică
Ziarul BURSA #Companii #IT / 24 noiembrie 2008

"Lotus Telecom", companie care comercializează o gamă largă de aparate audio-video, a adus în Româ­nia procesorul " room perfect" de la "Lindorf", producător danez de echipamente de înaltă calitate audio. Acest procesor "curăţă" muzica pe care o ascultăm de toate imperfecţiunile cauzate de ciocnirea sunetelor de obiectele din încăpere. "Dimensiunea camerei, obiectele de mobilier, materialele din care sunt construiţi pereţii, podeaua şi tavanul constituie elemente care duc la modificarea sunetului", spune Ioan Trif, director general al "Lotus Telecom".

Procesorul măsoară, pentru locul în care ascultăm muzică, semnalele sonore pe care le recepţionează într-un microfon montat în punctul respectiv şi le compară cu semnalele iniţiale care au generat respectivele sunete. Receptorul "vede", apoi, influenţa camerei pentru toată gama de frecvenţe, urmând să realizeze o corectură a sunetului. O corectură de sunet poate fi făcută fie doar pentru locul în care stăm atunci când ascultăm muzică, fie în nouă locuri selectate din cameră, fie pentru toată încăperea.

Dacă vom selecta unul sau nouă locuri ale camerei pentru care procesorul să intervină, acurateţea sunetelor va fi mult mai crescută decât atunci când efectuăm o selecţie pentru toată camera.

Pe lângă rectificarea de sunet, procesorul " room perfect" poate asigura şi corectura volumului. De exemplu, atunci când stăm pe fotoliu, putem să nu avem o distanţă egală faţă de boxe, astfel încât sunetele emise de boxa mai îndepărtată să nu aibă aceeaşi intensitate ca şi cele generate de boxa mai apropiată. În acest caz, procesorul egalizează volumul boxei îndepărtate cu acela al boxei din proximitatea locului în care ne aflăm.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb