MVGM Group, compania internaţională de property management, intră pe piaţa rezidenţială din România

G.U.
Companii #Construcţii / 15 martie 2021

Mariana Stamate, managing director MVGM România

Mariana Stamate, managing director MVGM România

Compania internaţională MVGM Group, având peste zece ani de experienţă pe piaţa locală prin achiziţia diviziei de property management a JLL din mai multe ţări din Europa, inclusiv România, administrează proprietăţi comerciale (clădiri de birouri, centre comerciale). Recent, MVGM Group a preluat serviciile de property management pentru complexul rezidenţial NorthLight Residence, dezvoltat de InteRo Property Development în Bucureşti, conform unui comunicat de presă remis redacţiei.

MVGM Group, cel mai mare furnizor de servicii de property management din Olanda şi companie de top în Europa, va oferi servicii profesionale de administrare a proiectului NorthLight Residence, cu un număr de 110 apartamente, dar şi servicii de build-to-rent pentru locuinţele din ansamblul rezidenţial.

Mariana Stamate, managing director MVGM România, a declarat: "MVGM intră pe piaţa rezidenţială din România, un segment care oferă în prezent o oportunitate de business importantă în condiţiile în care tot mai mulţi dezvoltatori aleg să asigure cumpărătorilor din complexurile pe care le dezvoltă servicii profesionale de administrare a acestora. România este o piaţă extrem de importantă pentru MVGM şi suntem convinşi că experienţa acumulată pe alte pieţe va fi un atu important pentru clienţii nostri."

Experienţa şi cunoştinţele internaţionale ale MVGM din toată Europa sunt transferate către MVGM România. Acest lucru aduce o semnificativă valoare adăugată, eficienţă şi soluţii atractive din punct de vedere financiar pentru dezvoltatori, investitori, proprietari rezidenţiali şi chiriaşi din România.

Servicii rezidenţiale

Serviciile pe care MVGM Group le oferă pe piaţa rezidenţială se adresează pe de o parte dezvoltatorilor şi pe de altă parte asociaţiilor de proprietari. Conform comunicatului, în acest sens, compania pune la dispoziţia clienţilor o platforma IT destinată rezidenţilor care cumpără/închiriază locuinţe, unde aceştia au acces la informaţiile financiare legate de complex, dar şi de situaţiile financiare proprii. De asemenea, prin intermediul platformei, utilizatorii pot deschide tichete, urmări rezolvarea acestora, dar şi accesa o serie de servicii conexe menite să le optimizeze starea de bine si confortul.

"Într-o piaţă din ce în ce mai competitivă şi în continuă schimbare, aşa cum este cea rezidenţială, câştigători vor fi dezvoltatorii care pun în prim plan clientul, fie el cumpărător sau chiriaş. În acest sens, transparenţa la nivelul costurilor, competitivitatea acestora, dar şi menţinerea în permanenţă la un nivel foarte ridicat al serviciilor de întreţinere şi administrare a spaţiilor comune din complexurile rezidenţiale, dar şi a proiectului în general, sunt elemente care contribuie la succesul unui ansamblu de locuinţe. Mă bucur că, în această perioadă dificilă prin care trecem toţi, în plină criză sanitară, vedem jucători mari mondiali care păstrează o viziune strategică de dezvoltare", a adăugat Mariana Stamate, managing director MVGM România.

Rolul unei companii de property management, într-un proiect de locuinţe, devine acum şi mai important pe fondul adoptării muncii de acasă de un număr tot mai mare de angajaţi şi de pe piaţa locală. Această tendinţă a determinat dezvoltatorii de locuinţe să includă în proiectele lor mai multe spaţii comune, dedicate fie petrecerii timpului liber, fie pentru lucru. Aceste spaţii au nevoie de administrare profesionala ca orice altă proprietate comercială, ceea ce creşte complexitatea serviciilor oferite.

Maarten de Haas, managing director MVGM pentru Europa, menţionează: "Vedem o creştere semnificativă a investitorilor care dezvoltă unităţi rezidenţiale, precum şi o schimbare a modului în care investitorii abordează piaţa rezidenţială. În acest sens, Covid-19 şi-a pus amprenta. Constatăm că dezvoltatorii, investitorii, cumpărătorii şi chiriaşii cred că în abilităţile, profesionalismul şi experienţa noastră internaţională pe care le aducem pe piaţa din România. Ne bucură să vedem că primim încrederea noilor noştri clienţi pentru a le administra proprietăţile rezidenţiale.

MVGM Group are ambiţia de a ajunge la un portofoliu de 2.500 de locuinţe administrate în următorii doi ani.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb