myPOS deschide un magazin în Bucureşti cu produse de tip POS şi servicii inovatoare

N.R.
Companii / 28 iunie 2022

myPOS deschide un magazin în Bucureşti cu produse de tip POS şi servicii inovatoare

myPOS primul şi singurul fintech din Europa care le oferă comercianţilor posibilitatea de decontare instantanee a fondurilor fără costuri suplimentare, anunţă lansarea unui magazin în Bucureşti, la trei ani de la introducerea soluţiilor sale de plată omni-canal pentru întreprinderile mici şi mijlocii (IMM) din România. Magazinul din Bucureşti se alătură numeroaselor locaţii myPOS din Europa, printre care cele din Amsterdam, Anvers, Milano, Paris, Roma, Lisabona, Londra şi Viena. Iniţial, compania şi-a început activitatea în Bulgaria şi are ca scop să fie prezentă în toate marile oraşe europene, conform unui comunicat emis redacţiei.

"Ajutăm deja comercianţii din peste 30 de ţări să se dezvolte şi este timpul ca şi mai multe IMM-uri din România să beneficieze de cele mai noi instrumente de tip fintech. Acesta este motivul pentru care recent am făcut investiţii în noi spaţii şi în mai mulţi angajaţi în România. Peste 4.000 de comercianţi se bazează deja pe myPOS pentru că, spre deosebire de concurenţii noştri, suntem singurul furnizor de soluţii de plată care oferă decontare instantanee a fondurilor fără costuri suplimentare. Oferim, de asemenea, mobilitate totală prin intermediul unei cartele SIM gratuite, care vine cu fiecare terminal POS, şi prin intermediul numeroaselor noastre soluţii şi instrumente gratuite care permit comercianţilor să accepte plăţi oriunde - în magazin, online şi în deplasare. În plus, cu myPOS, comercianţii pot beneficia de consultanţă gratuită din partea personalului nostru în showroom-urile noastre", spune Laura Pup, Country Manager myPOS România.

Potrivit sursei citate, Fintech-ul myPOS a fost lansat în 2014 şi de atunci a conceput o gamă largă de produse şi servicii de plată. Portofoliul companiei include dispozitive POS multifuncţionale la preţuri accesibile. Cu un dispozitiv myPOS, un comerciant poate accepta toate metodele de plată - carduri cu cip, pin, magnetice şi cu bandă de la operatori mondiali precum Visa, Mastercard, JCB şi Amex, dar şi de la scheme de plată europene, printre care Bancontact şi iDEAL. Terminalele myPOS sunt echipate cu o cartelă de date gratuită, concepută exclusiv pentru aceste dispozitive, care asigură conectivitate mobilă 24/7/365.

Tot mai mulţi comercianţi aleg myPOS, iar acest lucru este confirmat de utilizarea terminalelor de plată ale companiei. În România, în primele trei luni ale acestui an, numărul de terminale utilizate a crescut cu aproape 70%. myPOS se aşteaptă ca terminalele operate de companie în ţară să depăşească în curând 5.000. Tranzacţiile pe platforma myPOS au crescut, de asemenea, cu 75% faţă de anul precedent, ajungând la 2,5 miliarde de euro, subliniază sursa citată.

Odată cu inaugurarea magazinului din Bucureşti şi extinderea biroului său, condus de Laura Pup, care s-a alăturat echipei la începutul anului 2022, myPOS îşi consolidează prezenţa pe piaţa locală. În magazinul MyPos situat în Grand Offices Building de pe Calea Floreasca nr. 55, Laura Pup îi invită pe comercianţi să experimenteze varietatea de soluţii de plată fără numerar şi consultanţa oferită de echipa locală de luni până vineri, în intervalul orar 9:00 - 18:00, în mod gratuit, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb