NATO, la cheremul românilor: Dulapul Iohannis şi Prostănacul Geoană

MAKE
Ziarul BURSA #Politică #Apărare / 14 martie

Mircea Geoană, Joe Biden, Jens Stoltenberg, Klaua Iohannis

Mircea Geoană, Joe Biden, Jens Stoltenberg, Klaua Iohannis

English Version

MAKE

Preşedintelui Klaus Iohannis i se spune "Dulapul".

Motivele sunt evidente, el stă de mobilă la Cotroceni.

Asta include insolenţa.

Include discursul au ralenti (corespunzător lentorii de gândire), include accentuarea anapoda a cuvintelor (ca şi când ar citi "pe roluri", la serbarea de clasa a patra), plimbările degeaba cu Prima Doamnă prin Africa şi pierderea casei din Sibiu pe care i-o închiriase băncii austriece Raiffeisen (era să spun Holzindustrie Schweighofer, dar aceştia sunt alţi prieteni austrieci de-ai lui, ocupaţi, însă, cu defrişarea pădurilor).

Vânzările de copii se pare că au avut loc cu mult timp înainte. Imoralitatea trecută nu se pune, omul are dreptul la reabilitare.

Se pune doar imoralitatea de astăzi şi nici aia.

Dulapul şi-a anunţat candidatura la şefia NATO, "în numele României", după cum a spus el.

Adică cum "în numele României"?

Să ne învăţăm minte, când ne alegem preşedintele, el devine automat candidat în numele României la şefia NATO, a Băncii Mondiale, a FMI, a Congresului Mondial Evreiesc şi a Yakuzei. Sorin Roşca Stănescu a avansat, în editorialul de ieri, scenariul conform căruia Klaus Iohannis ar vrea să-i blocheze lui Mircea Geoană sprijinul alianţei PSD-PNL, în candidatura lui la preşedinţia României.

Secretarului General Adjunct al NATO Mircea Geoană i se spune "Prostănacul".

Asta include slugărnicia.

Include "Aseară v-a plăcut în vizita la Sorin Ovidiu Vîntu?", include imposibila pierdere a prezidenţialelor lui Adrian Năstase, în 2004, pierderea primăriei Bucureştiului în faţa lui Sorin Oprescu, în 2008 (omul ăsta a fugit!) şi pierderea prezidenţialelor în anul următor.

O include pe "Mihaela, dragostea mea!" şi funduliţele ei roz cu care combate anual cancerul la sân, aşa cum a învăţat de la filantropii Estee Lauder (cei cu evaziunea fiscală organizată de finul lui Geoană, Adrian Sîrbu, la PRO TV).

Când sunt numiri, Prostănacul câştigă, când sunt alegeri, Prostănacul pierde; deci, când el câştigă vreo funcţie, înseamnă că, dacă aparent au fost alegeri, de fapt a fost numit.

Prostănacul a anunţat că liderii PSD, inclusiv Marcel Ciolacu, i-au propus să candideze independent la Preşedinţia României, cu susţinerea PSD.

Oare o fi adevărat că Dulapul stă în calea Prostănacului?

Cred că poate fi chiar pe dos - Dulapul şi Prostănacul au fiecare ceva de dat şi ceva ce vor de la celălalt, aşa că este posibil, ba chiar probabil că ei fac un fel de troc, na Cotrocenii, na NATO!

Ce are de dat Dulapul?

El are de dat să se dea la o parte.

Simplu.

Ca orice mobilă.

Ce are de dat Prostănacul?

Asta e mai complicat.

Se pare că el este susţinut de un complex de relaţii cu comunitatea evreiască internaţională, (fără de care numirea lui la NATO ar fi inexplicabilă), relaţii moştenite de la tatăl său - generalul lui Ceauşescu, Ioan Geoană (mort în 2009) -, care a negociat preţul de 30.000 de dolari, pe care să-l încaseze Statul Român, pe cap de evreu căruia îi permite să emigreze în Ţara Sfântă.

Deci, vânzările de evrei au precedat vânzările de copii.

Orice om are dreptul la reabilitare.

În memoriile sale publicate sub titlul "Între linii", faimosul grafician Eugen Mihăescu scrie: "Sunt convins că generalul Geoană, [...] i-a invitat pe emisarii evreilor acasă, la masă şi acolo, n-am nicio îndoială, l-au cunoscut pe adolescentul Mircea. Şi uite cum hazardul aduce răspunsuri la toate misterele: cariera politică fulminantă a acestui tânăr insipid [...]".

Naşii Mihaela şi Mircea Geoană s-au străduit, prin finul lor de puşcărie Adrian Sîrbu, să se agaţe la remorca lui Ronald Lauder (proprietar al PRO TV, pe atunci) - într-un fel, cel mai important evreu din lume (de o anumită factură, care nu prea străluceşte nici măcar în afaceri), preşedinte a şapte organizaţii evreieşti americane şi internaţionale, între care preşedinte al Congresului Mondial Evreiesc.

Este oare posibilă această intrigă, în care Prostănacul încarcă Dulapul în NATO?

Suspectez că dacă Prostănacul garantează slugărnicia Dulapului, atunci scenariul devine plauzibil.

Păi, şi?!

Ce se poate întâmpla?

Lumea ca o Românie lată.

Bum!

Am înfrânt!

Ghinion!

Mulţumesc!

Post Scriptum

Această idee că ar exista o putere a unor evrei, mergând până la a alege cine să conducă NATO, este, desigur, de sorginte anti-semită.

Chiar dacă ar fi adevărată, este inacceptabilă şi trebuie respinsă atât ca idee, cât şi ca eventuală realitate.

Pe de altă parte, scenariul unei colaborări între Iohannis şi Geoană rămâne valid, chiar şi în absenţa capacităţii lui Geoană şi/sau a eventualilor săi susţinători să influenţeze numirea şefului NATO.

Până la urmă, faptul că este în funcţie la NATO este de ajuns să-l recomande pe Geoană ca iniţiat al organizaţiei, astfel că numai şi prin asta l-ar putea ajuta pe Iohannis.

Celor care cred că ar fi un motiv de mândrie să îl avem pe Iohannis ca şef NATO, le recomand să îşi reevalueze atitudinea, în lumina informaţiei următoare: Klaus Iohannis, în calitate de preşedinte al Forumului Democratic al Germanilor din România, a declarat în scris, în acte depuse la instanţa judecătorească, că organizaţia pe care o conduce este continuatoare a organizaţiei fasciste Deutsche Volksgruppe.

Ar fi relativ ciudat ca un continuator al fascismului să fie sprijinit de vreo categorie de evrei, dar, cine ştie, Dumnezeu are o grădină mare.

Opinia Cititorului ( 47 )

  1. La obiect și pentru toată lumea! Felicitări!

    1. Excelent comentariu!

      [...] NATO,inseamna STATELE UNITE. Acest ADEVAR,se vede cu ochiul liber in RAZBOIUL pornit de TERORISTUL PUTIN impotriva Ucrainei, privind la cine ,cu ce si cat a sustinut UCRAINA sa ii tina piept TERORISTULUI. SUA,au acordat ajutor UCRAINEI,de sute de ori mai mare decat toate celelalte STATE NATO,la un loc. Fara sprijinul american,la KIEV ar flutura in steagul RUSIEI .Observam ca atunci cand SUA,nu a mai acordat sprijinul de pana acum,armata ucrainiana este pe punctul de a fi aruncata din teritoriile revendicate de rusi. Ca sa nu mai lungesc comentariul,eu,cred ca domnul IOHANNIS,nu ar fi intrat in cursa pentru sefia NATO,fara acordul si sustinerea SUA. Asa ca,eu,cred ca viitorul sef NATO,v-a fi domnul IOHANNIS,intrucat ceilalti membrii NATO,sunt trecuti la categoria de membrii NATO,iar deciziile cele mai importante le ia si le da AMERICA.[...]

      De acord!

      Unii oameni sunt orbiti de functia pe care o ocupa si de osanalele lacheilor din jurul lor si nu isi mai pot aprecia just valoare si locul lor real in societate. In Romania oamenii mediocri (spre nuli) ajung sa ocupe functii importante dupa care considera ca functia ii transforma in genii, cand in realitate ei raman la fel sau mai rau, dar in schimb duc functia in derizoriu. 

      Cum am tot scris, educatia (incepand cu cea din familie in principal si continuand cu gradinita si gimnaziu si apoi cu liceul) lasa de dorit la noi. Romania formeaza caractere mici care apoi au pretentii la functii mari. Ne facem de ras cu asemenea iesiri pe plan extern.

      ...

      Așa este! La noi proștii au curaj si prin tăcerea celorlalți ei se cred deștepți. Unii chiar se cred si doctori, si mari specialiști. Să-i vezi cum își umflă pieptul, trag aer in piept, iau acea atitudine de superioritate de parcă ar avea zeci de variante de răspuns și ei abia reușesc sa lege două cuvinte, si alea paralele cu contextul. Cineva, bine spunea: "școala românească naște idioți" (in cea mai mare parte)

      Imi cer scuze pentru limbaj, dar uneori ești atât de revoltat că treci peste anumite limite

      normal ca sua sa acorde cel mai mare ajutor, doar ne-au luat toate geniile, cu bani din tiparnita, nu reali= aur. cine sunt de fapt americanii?

    Felicitari domnul Florian ! Am vizitat de curand palatul Cotroceni si o spun cu mana pe inima ca trebuie inlocuit doar "Dulapul" pentru ca este plin de plosnite !

    Legat de ultima fraza: avem in Israel si evrei de extrema dreapta - alt lucru greu de conceput, deci totul e posibil.

    In rest, articolul ne pune in fata o ipoteza la care putini s-ar gandi din prima. Poate si de aceea are sanse sa fie adevarata

    1. De aceea a zis Make "mare-i gradina Domnului!"

    Trist dar adevarat.Astia sunt oamenii nostri.Mai trist e ca nu suntem capabili sa ne alegem oamenii ci inghitim ce ni se baga pe gat.IAR UNII MAI SUNT MANDRII DE ASTA SI DE ASTIA.

    1. de ales poti sa alegi ce vrei, daca vin sel ectati deja de altii...

    Un amplu volum descrie aceasta formatiune al carei scop Initial era total diferit de ceea ce s a intamplat ulterior:

    Der Band veranschaulicht die nach dem 1. Weltkrieg zur Regel gewordene extreme Nationalisierung und schließliche Nazifizierung volksdeutscher Gruppen in Mittelost-, Ost- und Südosteuropa am Beispiel der deutschen Minderheit Rumäniens. Diese Minderheit steht exemplarisch für die Instrumentalisierung der so genannten Volksdeutschen seitens des Dritten Reiches, dessen NS-Doktrin diese Deutschen als unlösbaren Bestandteil des 100-Millionen Volkes feierte. Die Dokumentensammlung veranschaulicht, wie die SS-Führung die deutsche Minderheit Rumäniens als erfolgreiches Experimentierfeld dessen missbrauchte, was der Herausgeber als Volksgruppen-Engineering bezeichnen möchte. Diese Volksgruppe erfüllte die ihr zugedachte Rolle eines Muster- und Vorzeigeobjekts für andere Volksgruppen Südosteuropas einwandfrei. Und die Deutschen Rumäniens übernahmen diese triste Vorreiterrolle mit sonderbarer Willfährigkeit.

    1. Volumul ilustrează naționalizarea extremă și eventuala nazisificare a grupurilor etnice germane din Europa Centrală de Est, de Est și de Sud-Est, care au devenit norma după Primul Război Mondial, folosind exemplul minorității germane din România. Această minoritate este un exemplu de instrumentalizare a așa-zișilor etnici germani de către al Treilea Reich, a cărui doctrină nazistă îi celebra pe acești germani ca o parte inseparabilă a celor 100 de milioane de oameni. Colecția de documente ilustrează modul în care conducerea SS a folosit greșit minoritatea germană a României ca un domeniu experimental de succes pentru ceea ce editorul ar dori să numească ingineria grupurilor etnice. Acest grup etnic și-a îndeplinit perfect rolul intenționat ca model și piesă de spectacol pentru alte grupuri etnice din sud-estul Europei. Iar germanii din România și-au asumat acest rol sumbru de pionier cu o ciudată conformare.

    Nu stiu de ce, de cate ori intalnesc numele lui Iohannis imi vine in minte o carte citita in adolescenta, Profesorul Unrat (unrat nu e nume, e porecla si o puteti intelege cu google translate). Si asta desi actiunea din roman nu se potriveste cu viata lui Iohannis (cred). Dupa titlu i s-ar potrivi un alt roman de acelasi autor, Heinrich Mann, Tzara huzurului(pe care n-am citit-o) , in germana autorului si a presedintelui Iohannis, Im Schlaraffenland. Ce-i nostim e ca daca scoatem doua litere din titlu obtinem Im Schlaffenland, adica Tzara lenesului, iar daca mai scoatem o litera obtinem Im Schlafenland, adica Tzara dormitor.

    1. Unde gasesti pe o suprafata asa de mica aur , Petrol Si inteligenta nativa? Suntem chiar Mai puternici decat Este Qatar Si acum imi vine in minte faptul ca avem Si gaz pe Care unii sateni il capteaza ilicit Si Nu invita Petrom sa le sape un Putz in curte. Unde gasesti sateni sa Si hraneasca porcii DIN tuciuri milenare DIN epoca bronzului pe Care le Au gasit la muncile campului.De ce Mai dorim unirea cu Moldova cand Chisinaul e demult capitala financiara a Romaniei. Tara maimutelor lenese , adica Tara in Care toate sunt in cantitati indestulatoare ne face sa fim asa cum suntem. Am putea avea un candidat Care sa inoculeze conatinalilor nostri Cat suntem de invidiat atunci ar trebuie sa foloseasca hitul D Manchi

      VA impiedica cineva sa fiti propietar la Petrom, BCr, Fondul Proprietatea, Romgaz samd. VA impiedica cineva sa criticati compania daca Nu respecta legea Sau o aplica dupa ureche? ATI luat atitudine la Petrom cand Firma era subevaluata cu 13 Milliarde? ATI coementat cand banii din BCR se numarau la Chisinau? VA Este indiferenta cand BRD Societe Generale Este subevaluata? Daca ATI Fi propietar ce ATI face ca sa schimbati aceste lucruri?

    Si daca totusi ? Oare Occidentul a inceput sa isi dezvolte planul o data cu unificarea Germaniei ? Un plan maret ,ce a devenit obligatoriu de realizat ,pe masura ce URSS a pierdut o mare parte din natiunile aflate sub control sovietic, natiuni ce au aderat la NATO si UE . Anexarea Crimeei , fara lupta ,ne apare acum ca un fapt premedidat ce l-a impins pe Putin spre a-si arata dorintele imperialiste o data cu presupusa dezvoltare a tehnologiilor militare sovietice si a noncombatului tarilor din NATO.S-a inselat cum s-a inselat si atunci cind raportarile au fost false(scriptele nu corespundeau cu fapticul) si totul era parte a Coruptiei .Timp de zeci si zeci de ani Occidentul a beneficiat de resursele energetice ale Rusiei fara ca Rusia sa stie cit a vindut si nici cit a incasat .In acest proces economic Ucraina a avut un rol la virful piramidei Coruptiei .O data cu dezvoltarea noilor tehnologii si cu diversificarea atasata productiei de energie UE nu a mai avut nevoie de resursele Rusiei moment in care a fost declansat totul .Ucraina a fost pregatita din timp iar SUA a preluat pentru doi ani (2022 - 2024) si asigurat necesarul militar pentru ca Ucraina sa poata rezista in fata agresiunii .Alegerea lui J.R.Biden ca Presedinte al SUA (UE si aliatii au avut un cuvint greu de spus ) a facut totul posibil .Acum UE preia intreaga povara militara ce o data cu aderarea Finlandei si Suediei la NATO mareste granita NATO cu Rusia ceea ce implica imense cheltuieli de aparare .Rusia nu poate face fata celor doua fronturi .In paralel intreg flancul estic devine o forta unitara extraordinara ce o data inarmata si nuclear(la Deveselu se stie deja ) preia apararea intregii Europe ceea ce il aduce pe K.W.Iohannis in postura de Secretar general al NATO.Aflate in linia intii aceste natiuni foste comuniste la care se aduga natiunile din Nordul Europei si Turcia vor fi conduse militar , timp de opt ani, de catre reprezentantul Romaniei la cel mai inalt nivel .Totul pare a fi o initiativa socio- economica si militara bine pusa la punct si care este extrem de bine etapizata in timp .Imensele sume de bani (nu o sa va spun care este intreaga lor provenienta ) ce sunt aruncate in lupta de catre UE devin cistigatoare .

    Nu a vândut copii.

    A intermediat vânzarea de copii și , nu neapărat el, cat se pare Doamna, caci așa erau vremile sa făcea bani cu blugi, cu tv color sau cu un pic de engleza .

    1. Cine a zis ca a vandut copii?

      O amarata famasa fara.

      Si atunci ce rost are comentariul?

      A spus ca era șoferul doamnei

    Pai,daca este dulap normal ca are bradilalie,bradipsihie,bradich inezie!Cand este vorba sa faca rele,este ceva mai rapid.Si totusi...chiar atat de prost nu este.Daca a iesit el sa declare in gura mare ca va candida la sefia NATO(in numele Romaniei,cica)asta inseamna ca cineva il sustine,ca i-a promis ceva si a facut si un troc cu Geoana dupa cum se presupune in articol.Politicienii nostri nu misca in front fara acordul stapanilor vestici,sunt in stare sa vanda si pielea de pe noi.Dupa parerea mea,are sanse,cineva nu-l vrea pe ,,olandezul zburator,, care are pareri proprii si nu este atat de maleabil precum Klaus al nostru.Macar daca ne scapau de el in urma cu zece ani,ne-am ales si batuti si...si cu banii luati!

    1. Sa nu îi subestimam deciziile pe care K.W.Iohannis le-a luat deja .Privind in urma realizarile Presedintelui , chiar daca niciodata nu s-a exprimat in public , sunt cunoscute si s-au dovedit de fiecare data cistigatoare .Un gest care unora le pare oarecum necugetat nu sta in bagajul deciziilor actualului Presedinte .K:W.Iohannis nu poate face astfel de pariuri cu intreaga sa viata sau cu Romania fara sa aiba in buzunar bastonul de Maresal .Functia de secretar general al NATO ,o data obtinuta, il va transforma pe K.W.Iohannis in ceea ce putem numi forta politico - militara a momentului . In aceasta etapa nu mai vorbim despre impartirea unor functii ca si cadru politico -militar al normalitatii .Democratia ne obliga sa candidam .Pentru cine inca nu a aflat am putea spune ca suntem deja in Razboi.Intreg flancul de Est de la Nord la Sud este acum un flanc al NATO o data cu intrarea Finlandei si Suediei in lupta .Rolul Romaniei este esential .Pentru prima data in istoria NATO Secrertarul General nu mai poate fi un candidat numit in spatele cortinei si care ar ce apartine vechii Europe .Natiunile foste comuniste impreuna cu Tarile Nordice si cu Turcia sunt acum in bataia pustii .Fara noi toti si Ucraina Europa nu se poate apara .Momentul este extrem de bine ales iar figura cea mai reprezentativa ce poate ocupa sefia NATO este doar K.W.Iohannis .Daca privim cu atentie nu exista contracandidat .Nici noile intrate in NATO , nici vechiul NATO (cel fara tarile foste socialiste )si nici Turcia nu au un candidat de forta lui K.W.Iohannis .In curind veti intelege ceea ce va spun de multa vreme .Nu exista nici un dubiu .Iohannis va cistiga .Europa nu se poate impotrivi .Au trecut 25 de ani in care intreaga lume si NATO o data cu ea s-au schimbat .Singurul care a inteles demult viitorul este chiar Presedintele Romaniei .

      Eu am zis ca dupa parerea mea are sanse sa castige fiindca este maleabil,cu strainii,cu noi,poporul roman,ba!Dar nu este el singurul care-si umileste poporul,asa sunt toti politicienii nostri mult iubiti,stimati,etc.(fie la altii!).

      Propaganda prosteasca.

      Iohannis este santajabil si lipsit de caracter. 

      S-a vazut cand a demis-o pe Codruta Kovesi.

      Un nerod nemernic, nimic mai mult. 

    doua slugi la straini, dar avem rezerve de milioane. pot fi schimbate fetele, numele, nu sta insa dreapta coloana

    Articolul este foarte bun, felicitari. Dar mi se pare o aberatie sa-l judecam pe Geoana-fiul (si) prin prisma faptelor făcute de Geoana-tatal. Astea's criterii comuniste, gen admiterea la facultate in functie de origini in anii 50-60...Atat s-a putut?!

    1. Geoana-fiul este o nulitate, deci nu poate fi judecat altfel decat in raport cu Geoana-tatal, care este cel care l-a facut sa fie ceea ce este.

    Analizati cu atentie poza: de la stanga la dreapta Geoana trepadus dupa "bebelus"; bebelusul pare ca se gandeste, dar nu reuseste; Stoltenberg priveste ingaduitor/iertator bebelusul, iar la dreapta un ranjet (chiar daca este vizibil doar pe sfert,) pare a-si zice, poate,poate....

    tipic pentru romani: sa ne balacarim liderii si sa ne miram ca ne umilesc strainii

    1. Lidreii se poarta mai ceva ca niste stapani de sclavi si isi vad doar interesul personal.Cu atat ramanem,cu balacaritul ca de umilit se umilesc singuri in fata strainilor,nu au nevoie de ajutorul nostru!

      Ia seama ce spui, vorbesti despre tine insuti!

    ...

    de ce sa fie un roman, mai bine sa fie un olandez sau mai bine un austriac, nu-i asa? Poate Newhammer, sau cum il chiama

    1. Crezi ca poti sa fii ironic fara sa stii romaneste?

      In romaneste, se spune "cheama", nu "chiama". 

      Mai treci pe aici!

      Cu experienta dobandita ar Fi in masura sa mute sediul bancii nationale a Rusiei la Kiew.Astfel economisim Si Nici Vaticanul Nu Mai Este criticat in legura cu steagurile lui Nea Pristandache

    Iohannis este singura solutie posibila in acest moment .Nimeni nu doreste sa fie sef NATO in timp de razboi .Nici un alt politician de marca nu este atit de desprins de Putin asa cum este Iohannis .Nimeni nu vrea sefia NATO nici macar Rutte .Iohannis nu poate fi atins nici politic si nici social de nimeni .Orisicare alta auto nominalizare este exclusa .Desigur nu pot sa va desenez totul dar probabil ca pricepeti ce va zic .

    1. Adica Dulapul este politician "de marca"?

      Hai, plimba ursul, domnule consilier! 

      meri la culcare

      Merii se culca?

    Exista un post de radio numit Vocea Americii, altul Europa libera. Acest articol al domnului Make daca ar exista postul Vocea Adevarului , Vocea Ratiunii sau Vocea Bunului Simt, ar trebui sa fie acolo in loc de MOTTO. Aceasta chestiune, sensibila. legata de structurile care fac si desfac in lumea larga jocurile de putere, uneori are anumite clisee propagandistice care plaseaza pe evrei ca fiind "capo di tutti capi" ai acestor cabale ezoterico-mistice atotputernice, omniprezente, in deciziile privind alegerea conducatorilor diverselor tari, diverselor state sau chiar suprastructuri multistatale. Cat o fi cat nu o fi adevarat naiba stie, caci de aia e conspirata ca nu se stie si nu o stie nimeni. Caci daca ar sti nu s-ar mai povesti. Un lucru insa este clar ; dacao rfi si evrei si ar fi nefiresc sa nu fie , nu sunt toti. Sunt unii evrei nu evreii. Nu toti evreii. Daca ar fi sa fie si romani , americani, germani, etc sunt unii romani, unii americani, unii germani samd . Nu toti. Nu toti americanii nu toti romanii nu toti evreii nu toti germanii sunt in combinatia luptelor pentru cabala puterii mondiale. Asta e diferenta dintre un i si doi de ii. In ceea ce priveste Romania, da foarte posibil sa fie cabalizata, dar este ea oare doar de evrei ? Avem pe langa dl Vacaroiu , Radu Vasile, Emil Boc, Isarescu , Stolojan, Catu, Ciolacu, smad si pe dl Petre Roman . Dintre toti, din cate stiu eu, doar dl Roman are radacini evreiesti. Presupusa Cabala atotputernica , evreiasca, a decis ea sa se dezica de un om de-al ei dand un sut in fund si trimitand direct in strada chiar din Palatul Victoria, singurul evreu post decembrist ajuns Prim ministru ? Caci ea face si tot ea desface, nu ? Guverne . Conform conspiratiei (in teorie cel putin). Au urmat cei porecliti, nu vreau sa spun niste impoliteturi rostindu-le poreclele, dar pentru a fi mai bine inteles, presupun ca cei numiti , dl Saniuta, Unghiuta, Boc-Poc, samd niciunul nu era si nici nu parea sa fie evreu. In concluzie pentru ca unii dintre romani, cei cu opinii radical antisemite, presupun ca nu vor sa fie condusi de o posibila cabala evreiasca care, in teorie conspirativa, controleaza de 30 de ani guvernarile tarii noastre poate ar trebui sa aleaga, per a contrario, partidul care propune un Prim ministru evreu. Poate chiar, iarasi, sau din nou, pe dl Petre Roman. Caci este clar ca acest evreu, daca a fost numit de o cabala evreiasca, a stat in mod clar in gatul acestei cabalei care aproape printr-o lovitura de stat l-a scuipat din fotoliul de la Palatul Victoria. Cat ai zice peste.Astfel, anti semitii, au cea mai buna garantie ca intre evreul Petre Roman si Cabala evreiasca, atotputernica, este o profunda incompatibilitate. Deci nu va face Cabala ce vrea ea .Clar. Deci anti semitii , pot , daca aleg pe dl Roman( in cazul in care vrea sa mai candideze odata) sa faca sic, sic Cabalei, evreiesti , omniprezenta, omnipotenta. Sau poate luam in calcul si alte ipoteze precum faptul ca nu numai cabala evreiasca face si desface totul aici in tara.o rmai fi si altele. Altele, mai mari si mai puternice, care nu au dorit un evreu in fruntea guvernului.In, fine. A fost bine ? A fost rau ? Fiecare le stie pe ale lui. Si ce a votat. Si ce a primit in urma votului. In alta ordine de idei este ca in bancul ala cu Itik si Fritz cand Itik il acuza pe Fritz ca este un nazist antisemit la care Fritz raspunde ; "doar nazist nu si antisemit". In concluzie nu m-ar mira ca pe dl Make, in urma articolului sa il acuze unii ca e nazist iar altii ca e antisemit. Asta e diferenta intre un i si doi de ii. Una-i una alta-i alta. Nu are sens sa le confundam. In concluzie cred ca daca un nazist antisemit ar citi articolul domnului Make cu siguranta n-ar mai fi antisemit. Umorul domnului Make dezbraca ura de pe oameni. Mai mult decat 3 religii la un loc. Indiferent de religie, sex, apartenenta politica, ryc...sa aveti o Seara placuta !

    1. te-ai trezit din somn ?

      Te deranjeaza ?

      visezi ?

    Dulapul plimbaret o sa ne bage in raboi! O sa va muscati degetele, dar va fi prea tarziu...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb