Neakaisa.ro a înregistrat o cifră de afaceri de 6.2 milioane euro în 2023

T.B.
Companii / 6 martie

Laura si Vlad Sardescu - fondatorii Neakaisa.ro

Laura si Vlad Sardescu - fondatorii Neakaisa.ro

Neakaisa.ro, business online cu obiecte sanitare şi produse pentru amenajarea casei, a înregistrat o cifră de afaceri de 6.2 milioane euro anul trecut, în creştere cu aproximativ 10% faţă de 2022, se arată într-un comunicat al Neakaisa.ro, remis redacţiei. Totodată, în 2023, compania a vândut peste 60.000 de produse, cu cca. 10.000 mai mult faţă de anul precedent, conform sursei. Pentru anul în curs, Neakaisa.ro are în plan o creştere de 10% şi investiţii în digitalizarea şi automatizarea proceselor interne, transmite compania.

Principalul motor de creştere pentru business-ul online de sanitare în 2023, un an marcat de provocări şi incertitudini, inclusiv o scădere generală pe zona de imobiliare şi construcţii, a fost deschiderea showroom-ului din Bucureşti, în luna mai. În puţin peste 6 luni de la lansare, acesta a generat un plus de 10% al vânzărilor totale. În acelaşi timp, şi decizia de a diversifica gama de produse a avut un impact direct la nivel de vânzări, alături de cererea mai mare din zona de arhitecţi, se mai arată în comunicat.

Potrivit comunicatului, "Ne-am dorit să fim mai aproape de clienţii noştri, iar deschiderea showroom-ului a fost un pas natural în dezvoltarea business-ului, care a înregistrat rezultate foarte rapid. Noua locaţie din Atelierului 20 a oferit atât oportunitatea clienţilor de a vedea şi experimenta produsele înainte de achiziţie, dar a şi consolidat legătura noastră cu comunitatea locală de arhitecţi şi designeri", a declarat Laura Sardescu, Co-fondator şi Director General Neakaisa.ro.

În ceea ce priveşte oraşele care au generat cele mai multe vânzări pentru Neakaisa.ro, acestea au fost Bucureşti, Cluj, Timişoara şi Constanţa, iar cea mai mare comandă online a fost de 58.000 lei. Şi coşul mediu raportat anul trecut a fost de 1.880 de lei, într-o uşoară creştere faţă de 2022, impulsionat de comenzile generate de showroom, potrivit comunicatului.

Conform sursei precizate, "Mizăm pe calitate, simplitate şi un design unic, care, cu siguranţă, ne vor ajuta să ne îndeplinim obiectivele. Să nu uităm însă şi faptul că suntem, prin excelenţă, un business online, iar e-commerce-ul se maturizează odată cu piaţa şi continuă să se adapteze, aşa cum o fac toate industriile. Suntem (încă) la un punct de răscruce, unde creşterea galopantă din anii de pandemie s-a temperat, iar varianta optimă este de creştere sustenabilă a modelelor de business. Dacă în anii trecuţi s-a experimentat mult, de unde şi apariţia a foarte multor jucători online de toate dimensiunile, 2024 va fi un an în care va fi nevoie să fie trecut testul timpului şi al presiunilor continue de adaptare la un mediu dinamic, pe alocuri imprevizibil", a explicat Laura Sardescu.

Pentru anul curent, Neakaisa.ro are în plan o creştere organică, de 10%, concentrându-se pe trei elemente cheie, fundamentale pentru evoluţia şi flexibilitatea brandului, conform sursei. Astfel, va investi în digitalizarea şi automatizarea proceselor interne pentru a creşte eficienţa şi a ajuta echipa să fie mai productivă şi va organiza training-uri, workshop-uri şi alte iniţiative de învăţare pentru formarea şi dezvoltarea continuă a angajaţilor, arată datele comunicatului.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. si ce marja de net 3-5% ? 7?

    ca asta nu au spus.. 

    s c c r e t 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb