Neakaisa.ro deschide primul showroom din Capitală

F.D.
Companii / 15 mai 2023

Laura si Vlad Sardescu, fondatorii Neakaisa.ro

Laura si Vlad Sardescu, fondatorii Neakaisa.ro

Neakaisa.ro, business online cu obiecte sanitare şi produse pentru amenajarea casei, cu o cifră de afaceri de 5,7 milioane euro în 2022, va deschide, din 19 mai, un prim showroom în Bucureşti, într-o vilă monument istoric. Anul acesta, showroom-ul va avea rol de suport pentru activitatea din online, urmând ca din 2024 să genereze circa 10% din cifra de afaceri a companiei. Investiţia alocată amenajării noului spaţiu se ridică la aproximativ 70.000 euro, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Showroom-ul are o suprafaţă totală de 250 metri pătraţi şi este dispus pe două etaje ale unei vile monument din zona Gării de Nord, pe Strada Atelierului nr 20. Locaţia reprezintă o componentă esenţială a strategiei de afaceri a Neakaisa.ro, ce îşi propune să funcţioneze într-un sistem omnichannel, pentru a fi mai aproape de nevoile şi preferinţele tuturor clienţilor şi a le îmbunătăţi experienţa de cumpărare.

Ideea unui spaţiu de expunere a apărut în mai 2022, definitivarea şi punerea sa în aplicare a început în luna noiembrie a aceluiaşi an, iar la finalul lunii februarie 2023 au început lucrările de amenajare. Printre partenerii care au contribuit la dezvoltarea acestui showroom se numără Ideal Standard, Grohe, Geberit şi FDesign.

Anul trecut, compania şi-a extins echipa, iar odată cu relocarea într-un nou sediu, au început şi lucrările efective de amenajare.

"În 2022 ne-am mutat sediul pentru că am mărit echipa, aşa că am ales o locaţie unde să putem acomoda şi componenta de showroom. Deşi am semnat contractul de închiriere fix în ziua în care a izbucnit războiul din Ucraina, am considerat că ne aflăm la un nivel ridicat de maturitate a businessului, astfel încât trebuie să dezvoltăm şi componenta offline, aşa că am mers mai departe. Credem că în perioadele de incertitudine trebuie să ai curaj, să alegi cu atenţie proiectele în care să investeşti atât financiar, cât şi concentrare şi efort. Iar pentru noi showroom-ul a fost următorul pas natural, un proiect pe care ni l-am dorit foarte mult şi care a fost posibil datorită comunităţii create în jurul brandului, formată din arhitecţi şi producători", a declarat Laura Sardescu, Director General Neakaisa.ro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb