NEPI face schimbări în Consiliul de Administraţie

Valentin Busuioc
Piaţa de Capital / 10 februarie 2015

Fondul sud-african de investiţii New Europe Property Investments (NEPI) a anunţat astăzi numirea în Consiliul de Administraţie (CA) a Nevenkăi Pergar (ca director non-executiv) şi a Mirelei Covasa (ca director financiar), schimbările având efect imediat, potrivit unui raport trimis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Totodată, Victor Semionov (anterior directorul financiar al NEPI) a fost numit director de operaţiuni al societăţii. Domnia sa continuă să fie director executiv al companiei.

Nevenka Pergar (52 de ani) este directorul şi acţionarul NP Consulting, o societate slovenă de consultanţă juridică şi de afaceri. Domnia sa este specializată în consultanţă acordată investitorilor internaţionali interesaţi de regiunea slovenă. Înainte de această funcţie, Pergar a fost membru executiv în Consiliul Aktivainvest, o companie de private equity. În plus, Nevenka Pergar a ocupat o serie de poziţii în Guvernul Republicii Slovenia, unde a lucrat timp de peste zece ani. Domnia sa are o diplomă în Drept de la Universitatea din Ljubljana şi un MBA de la Universitatea Clemenson (SUA), fiind membru al Camerei de Comerţ din Slovenia şi a Asociaţiei Managerilor din Slovenia.

Mirela Covasa (32 de ani) s-a alăturat NEPI în februarie 2012, ca Finance Manager, fiind responsabilă de raportarea financiară. Covasa a absolvit ASE Bucureşti şi este licenţiată în finanţe, fiind membru al Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) şi al Camerei Auditorilor Financiari (CAFR) din România. Domnia sa are o experienţă de 13 ani în audit şi contabilitate. Înainte să se alăture NEPI, Mirela Covasa a ocupat funcţia de Senior Manager în PricewaterhouseCoopers, unde a fost implicată pentru 8 ani în sarcini de audit în ţara noastră, Slovenia şi India.

Mirela Covasa deţine 384.815 de acţiuni comune (0,14% din capitalul social al NEPI), dintre care 355.000 de astfel de titluri sunt deţinute prin planul de motivare pe bază de acţiuni.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb