Netopia Payments investeşte în platforma SupplyBlockchain

M.T.
Companii / 26 februarie 2019

Antonio Eram

Antonio Eram

Netopia Payments anunţă investiţia în startup-ul SupplyBlockchain, platformă B2B de tip SaaS (Software as a Service) care adaugă transparenţă în lanţurile logistice folosind tehnologia blockchain pentru a înregistra exact data şi locaţia produselor fizice.

"Am fost întotdeauna interesat de investigarea modului prin care multitudinea de aplicaţii practice ale tehnologiei blockchain pot fi integrate într-o companie pentru eficientizarea activităţii la toate nivelurile. De aceea, mă bucur să anunţăm că ne extindem portofoliul de investiţii Netopia Payments cu un startup care foloseşte inovaţia de ultimă oră în scopul rezolvării unor probleme uzuale, costisitoare, cu care se confruntă un număr foarte mare de afaceri din toate industriile.", a declarat Antonio Eram.

Comercianţii raportează, anual, pierderi de miliarde de dolari la nivel mondial din cauza fraudei şi a pierderilor din lanţurile de distribuţie şi transport. În cele mai multe cazuri pierderile financiare sunt acoperite de asiguratori, însă aceste situaţii îi afectează pe toţi membrii ecosistemului comercial, fie că este vorba despre producători, distribuitori, transportatori şi nu în ultimul rând despre cumpărători, potrivit reprezentanţilor SupplyBlockchain.

"Una dintre problemele principale ale industriei de transport şi logistică este lipsa de transparenţă şi urmărire independentă a produselor de-a lungul lanţurilor de distribuţie. Un bun exemplu este cazul recent al persoanei din Craiova care a găsit o bucată plastilină în locul unui iPhone achiziţionat cu 6.800 lei. SupplyBlockchain rezolvă problemele de acest tip prin adăugarea unui strat de securitate şi transparenţă în procesele logistice, folosind tehnologii de tip blockchain", a declarat Sebastian Cochinescu, CEO şi fondator SupplyBlockchain, conform unui comunicat al companiei remis, astăzi, Redacţiei noastre.

În prezent, peste 8.000 de comercianţi folosesc serviciile şi soluţiile Netopia: plăţi mobile, tranzacţii online cu carduri bancare, Bitcoin sau prin SMS.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb