NETOPIA Payments îşi consolidează structura de holding pentru noua etapă de dezvoltare strategică

G.B
Companii / 17 mai 2021

NETOPIA Payments îşi consolidează structura de holding pentru noua etapă de dezvoltare strategică

NETOPIA Payments, lider pe piaţa locală în soluţii de plată digitale şi marketing digital, a primit în data de 12 mai 2021, aprobarea Tribunalului Bucureşti pentru divizarea parţială. Astfel, compania transferă liniile de business de facilitare plăţi, respectiv cea de marketing digital prin SMS, către alte două noi companii din grup, NETOPIA Financial Services S.R.L. şi WEB2SMS S.R.L, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Demersul de reorganizare reprezintă o etapă importantă dintr-un amplu proces de dezvoltare strategică pe termen lung în sectorul serviciilor financiare şi conexe acestora, precum şi lansarea unor noi linii de business care promovează soluţii tehnologice inovatoare. Reorganizarea grupului a început în anul 2020 şi continuă cu procesul de autorizare la BNR ca instituţie de plată a NETOPIA Financial Services S.R.L.

Consolidarea grupului sub umbrela NETOPIA Holding este un pas important în viziunea de business a celor doi fondatori, Antonio Eram şi Felix Crişan.

"Activităţile desfăşurate de NETOPIA au devenit din ce în ce mai complexe datorită diversităţii de servicii pe care le oferim. Avem noi oportunităţi de business, de aceea urmărim să construim o structură eficientă care ne va permite să fim mai supli în alocarea resurselor interne şi să ne concentrăm pe inovaţie şi noi parteneriate. În perioada următoare, ne vom axa pe cooptarea unor investitori strategici şi vom continua să investim în idei, echipe şi proiecte în care există pasiune şi viziune", au declarat fondatorii grupului NETOPIA.

Întregul proces de reorganizare a grupului NETOPIA este coordonat de Delia Paceagiu (Head of Legal & Compliance), cu sprijinul echipei de consultanţi şi avocaţi NOA şi MH Lawyers, reprezentată de Otilia Peţu (Managing Partner, NOA), Mircea Dumitraşcu (Partner, NOA) şi Ovidiu Miheţ (Managing Partner, MH Lawyers).

"Finalizarea cu succes a proiectului de divizare NETOPIA Payments este un prim pas dintr-un proces complex de reorganizare. Ne bucurăm să avem alături o echipă de profesionişti pasionaţi şi dornici să construiască împreună cu noi, care înţeleg foarte bine nevoile noastre de business şi unde ne dorim să ajungem", a declarat Antonio Eram, fondator şi CEO al grupului.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb