Nicolae Ciucă a anunţat în Biroul Executiv că-şi va depune mandatul

S.B.
Politică / 1 noiembrie 2021

Nicolae Ciucă a anunţat în Biroul Executiv că-şi va depune mandatul

Actualizare - FLORIN CÎŢU: "BEx al PNL i-a propus lui Nicolae Ciucă să-şi depună mandatul de premier desemnat"

Biroul Executiv al PNL a decis, astăzi, ca Nicolae Ciucă să-şi depună mandatul de premier desemnat şi flexibilizarea mandatului de negociere, potrivit Agerpres.

"BEx i-a propus domnului Nicolae Ciucă, premier desemnat, să depună mandatul de premier desemnat. Este o decizie a BEx. A doua decizie este de a propune BPN - mâine va fi un BPN în format fizic - de a flexibiliza mandatul", a spus Cîţu, la sediul central al PNL, după şedinţa BEx care a avut loc în format de videoconferinţă.

---

Premierul desemnat Nicolae Ciucă a anunţat în şedinţa Biroului executiv că-şi va depune mandatul, potrivit Digi24.

Nicolae Ciucă îşi va depune mandatul la Parlament, marţi, la prima oră.

Conducerea PNL s-a întâlnit într-o şedinţă de urgenţă de astăzi la ora 20:00, pentru a discuta flexibilizarea mandatului de negociere al premierului desemnat Nicolae Ciucă pentru formarea unei majorităţi parlamentare, spun surse din PNL, citate de Digi24.

Totodată, liberalii nu exclud ca Ciucă să-şi depună mandatul pentru a câştiga timp de negociere. Totodată, filiala PNL Satu Mare a anunţat susţinerea continuării discuţiilor pentru formarea unei majorităţi şi propune ca premierul desemnat să-şi depună mandatul.

De asemenea, potrivit G4Media, în acest moment se discută pe marginea depunerii mandatului de premier de către Nicolae Ciucă şi flexibilizarea negocierilor cu toate partidele, mai puţin cu AUR.

Liberalii se vor reuni, într-o nouă şedinţă, în cursul zilei de marţi.

Opinia Cititorului ( 13 )

  1. Ce tampenie și asta cu " flexibilizare mandatului " .E la fel cu ce spunea Rareș Bogdan că " guvernarea nu va avea de suferit " ,că garantează el asta,referidu-se la competiția Câțu- Orban! Dezastrul din PNL a depășit de mult pragul critic,s-au spus cuvinte grele, e imposibilă o împăcare acum ! Dacă nu se împacă cine va discuta cu USR? Echipa Câțu cu Rareș Bogdan, Turcan,Sighiartau, Gorghiu care i-a dat afară și au orgoliu intact? Si aceiași aroganță? Orban si ai lui s-ar simți " trădați " de USR ! Gruparea Orban nu are vizibilitate mare,Iohannis nu-i înghite, e grea de crezut că ei vor fi negociatori cu USR

    Ce-i de făcut? Singura solutie un liberal neafiliat ,Bolojan de exemplu dar în acest caz trebuie să-și impună propria oameni,nu Câțu, nu Rareș Bogdan, nu Turcan,nu Orban! Imposibil! Șanse de coaliție funcțională zero ! 

    Vinovăție 100% PNL plus Iohannis!

    Vom avea zile grele! 

    1. Abia astept sa se dezumfle mitul incruntatului Bolojan. Abia astept sa accepte in sfarsit o functie si sa nu se mai lase atata rugat de parca ar fi o mireasa cam batrana dar plina de ifose. Pretiosul Bolojan. Parca vad cum mitul se va prabusi intr-un provincialism marunt si fara perspective. Ca sa nu mai vorbim de aranjamentele deja specifice PNL, combinatiile cu prietenul Buldogul si multi altii.

      Catu va sta interimar pana in februarie... pe motiv de pandemie

    Bravo, e un act de demnitate pentru un militar de cariera, sa-i lasi pe alde Catzu sa se spele pe cap cu guvernarea. Oricum poporul ii uraste din toti bojocii...

    1. Sacul de ….., apevistul care habar nu are pe ce planeta traieste. Incuiat ca orice apevist si rupt de lumea reala, incapabil si jenant.

      N-ai înțeles! De unde demnitate la un general care iese " epuizat " la pensie la 50 de ani ,pentru ca apoi cu elan" tineresc" să cerșească o funcție publică, singurul gând, buzunarul!

      Ciucă își depune mandatul doar pentru o zi sau două, pentru a fi numit din nou !

      Care demnitate ? Se pretează la orce magarie pentru " interesul național "! Ca Oprea! Iar dacă primește un șut undeva își va face propriul partid! 

    Cu diavolul, se dovedește ca vor RAUL romanilor! AURul creste la 30%, nu la 12%, cum susține Pieleanu. Se vorbește deja de un pact de otrăvire a romanilor din 6 in 6 luni, prin vaccin, deja s-a anunțat valul 5, doza 4… RAF, teroristul cu vaccinul, vrea sa impună vaccinarea obligatorie sau desfacerea contractului de munca! Cum e turcu și pistolul’! Taica-su lovea cu ranga deținuții politici, el lovește cu seringa! Robinet ar trebui supus unui impeachment! Pentru impunerea vaccinului, după cum primește comanda! In Iași, cetățenii s-au revoltat contra împiedicarii accesului in Grădina Botanica! Primarii naziști din București, Reșița, Pitești, Botoșani nu permit oamenilor in vârsta, fără certificat verde, sa-și plătească taxele! Vor fi fugăriți pe strada toți deputații care vor vota certificatul verde!

    1. La 50%! Nu la mai puțin! Johannes trebuie demis pentru ca violează Parlamentul și cere votarea Green Passului nazist! Populația de abia așteaptă sa scape de PNL, USR, UDMR și PSD-ul pro-Vaxx!

      da,daca AUR confirma ca va elimina de tot certificatul verde si va elimina obligativitatea vaccinarii , EU CONFIRM ca va avea 50% si chiar mai mult de atat !

      toti oamenii speriati ca nu vor mai fi primiti la serviciu nevaccinati ii vor vota 

    asa e cand lasi puscariasul sa joace poker...te umpli de ridicol! generalul vietii s-a umplut de respect pe botic!

    Ofer 100 de lei pentru a deveni ministru PNL!

    Functia nu-mi trebuie dar mi se devalorizează banii! Pot negocia pentru încă 10 lei dar nu mai mult! 

    jocuri ieftine de culise

    Nu mai departe de ieri, chiparosul de citu isi umfla muschii ca guvernul trece:-)...Doamne ce penibili astia 15000 de specialisti "da dreapta"..."Let's go Brandon"!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb