NICOLAE CIUCĂ, DUPĂ ŞEDINŢA PNL: "S-au discutat aspecte legate de rectificarea bugetară"

V.G.
Politică / 2 august 2022

"S-au discutat aspecte legate de rectificarea bugetară"

Preşedintele PNL, premierul Nicolae Ciucă a declarat, în această seară, că s-a discutat în şedinţa conducerii PNL despre rectificarea bugetară, absorbţia fondurilor europene, dar şi chestiuni interne de partid, cum ar fi alegerile în diferite organizaţii, relatează News.ro.

Premierul Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, în această seară, că s-au discutat în şedinţa liberalilor despre "aspecte legate de rectificarea bugetară precum şi eforturile pe care le-a făcut Guvernul pentru a lua decizii prin care să se concretizeze o absorbţie mai mare a fondurilor europene". 

"Am discutat cu preşedintii filialelor judeţene pentru desfăşurarea unor acţiuni concrete la nivelul UAT pentru a beneficia de absorbţia unor sume mari din fonduri europene, atât fonduri de coeziune, PNRR, cât şi cadrul financiar multianual 2021- 2017", a mai afirmat liderul PNL.  

Acesta apreciază că "avem nevoie de stabilitate şi asigurarea unui cadru financiar consolidat care să devină atractiv pentru investiţii". 

"La nivelul Guvernului avem o cifră importantă a investiţiilor străine directe. Au crescut în prima jumătate a anului cu 53.1%", a mai declarat premierul.  

Acesta a explicat că s-au discutat şi aspecte legate de proprităţile legislative şi chestiuni interne legate de alegerile la nivelul organizaţiilor de seniori, tineret şi femei si la nivelul oamenilor de afaceri.  

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. ADUNATURA PNLista,condusa de premierul CIUCA,nu a scos un cuvant despre asazisul derapaj al UDMR,care a participat cu vicepremierul HUNOR si toti ministrii UDMR la PARANGHELIA organizata de seful lor de la BUDAPESTA la TUSNAD. Cred ca PNL,nu are nici un drept sa le ceara socoteala celor de la UDMR pentru ca l-au aplaudat pe seful lor ORBAN al Ungariei,atata timp cat PNL,guverneaza azi impreuna cu CIUMA ROSIE,pe care seful lor SUPREM ,IOHANNIS in cuvantari demne de HITLER,cerea nici mai mult nici mai putin decat ca PSD sa fie scos in afara legii si sustinatorii PSD,cei mai multi fara dinti,sa fie daca se poate bagati la puscarie. IOHANNIS,erea sustinut si de acest DINU PATURICA al PNL,RARES BOGDAN un fel de GOEBELS,care ii ura atat de mult pe PSDisti incat ani de zile i-a TOCAT pa postul TV REALITATEA. Azi,TAINUL obtinut de RARES BOGDAN,pentru prestatiile sale anti PSD,este seful EUROPARLAMENTARILOR PNL,precum si seful DIASPORIE din partea aceluiasi partid. Ca sa le arate SARACILOR romani din diaspora,cat ii iubeste si cat tine la ei,RARES,i-a organizat sotiei o FASTUOASA ANIVERSARE la implinirea varstei sotiei in ITALIA la TOSCANA,unde invitati au fost badantele,culegatorii de capsuni,cirese si alte legume,precum si ciobanii care lucreaza in ITALIA. Cred ca intre FASTUOASA petrecere si cea organizata de INTERLOPII romani,nu a fost nici o diferenta. Parca romanii,nu au putut face nici o diferenta intre TZANCA URAGANUL,mancand branza cu rosii pe capota unui ROLLS. Culmea este ca atunci canda fost invitata la GUVERNARE,CIUMA ROSIE,nu a ezitat nici o clipa sa stea alaturi de cel care i-ar fi dorit mai degraba MORTI decat la GUVERNARE. NUI asa ca Romania ,este o TARA VESELA.?

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb