NICOLAE CIUCĂ: ''Vom face eforturi susţinute ca cetăţenii să fie corect informaţi în legătură cu beneficiile vaccinării''

G.U.
Miscellanea / 29 decembrie 2021

''Vom face eforturi susţinute ca cetăţenii să fie corect informaţi în legătură cu beneficiile vaccinării''

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, astăzi, că se vor face eforturi susţinute pentru ca cetăţenii să fie informaţi ''corect şi eficient'' în legătură cu problemele generate de COVID-19 şi cu beneficiile vaccinării împotriva acestei boli.

"Am discutat cu domnul ministru Rafila şi cu specialiştii care au participat împreună cu dumnealui la toate consultările pe care le-am avut şi cred că este corect din partea noastră să informăm cetăţenii asupra beneficiilor vaccinului, în sensul în care nu-i protejează să nu contracteze virusul, ci îi protejează să nu facă forme grave de boală. Putem să vedem astăzi, din statisticile care sunt publice, că în ţările care sunt deja afectate de valul cinci, deşi există sute de mii de infectări pe zi, numărul celor care îşi pierd viaţa este cu mult mai mic faţă de ceea ce am putut să observăm la valurile precedente. Şi asta este clar o concluzie a specialistului, se datorează faptului că au atins un nivel de vaccinare foarte ridicat", a declarat Nicolae Ciucă, la începutul şedinţei de Guvern.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Stai linistit si nu te agita, maCiuca criminala, caci romanii ramasi nevaccinati(cam 60%, fara sa-i punem la socoteala si pe cei vaccinati la chiuveta) au inteles demult "beneficiile" vaccinarii anti-Covrig, una dintre ele fiind o loterie unde pot castiga rapid un bilet de calatorie, doar dus, catre Lumea Cealalta!

    [DOCUMENT]: Guvernul Marii Britanii admite că vaccinurile au afectat sistemul imunitar natural al celor dublu vaccinați

    Guvernul Marii Britanii a recunoscut că, după o vaccinare dublă, nu se va mai putea dobândi niciodată imunitate naturală completă la variantele de Covid – sau eventual orice alt virus. Deci haideți să vedem cum începe pandemia „adevărată”! 

    În Raportul său de supraveghere a vaccinului COVID-19 din Săptămâna 42, Autoritatea de Sănătate din Regatul Unit admite la pagina 23 că „nivelurile de anticorpi N par să fie mai scăzute la persoanele care se infectează după două doze de vaccin”. Continuă spunând că această scădere a anticorpilor este practic permanentă. 

    Ce inseamna asta? Știm că vaccinurile nu previn infectarea sau transmiterea virusului (de fapt, raportul arată în altă parte că adulții vaccinați sunt acum infectați mult mai des decât cei care nu sunt). Britanicii descoperă acum că vaccinul afectează capacitatea organismului de a produce anticorpi nu numai împotriva proteinei spike, ci și împotriva altor părți ale virusului după infecție. În special, persoanele vaccinate nu par să producă anticorpi împotriva proteinei nucleocapsidelor, învelișul virusului, care este o parte crucială a răspunsului la persoanele nevaccinate. 

    Pe termen lung, cei vaccinați sunt mult mai sensibili la posibile mutații ale proteinei spike, chiar dacă au fost deja infectați și au fost vindecați o dată sau de mai multe ori. Persoanele nevaccinate, pe de altă parte, vor dobândi imunitate permanentă, dacă nu de durată, împotriva tuturor tulpinilor de presupus virus după ce s-au infectat în mod natural cu acesta chiar și o dată. 

    Primele companii de asigurări se retrag pentru că se confruntă cu un val uriaș de pagube. 

    1. corect!

      vaccinatii anti-covid vor fi cei secerati de toate celelalte boli (avand sistemul imunitar pus la pamant)  

      si atunci sa te tii de revolte!!!!!!!!

      zicea cineva (SI BINE ZICEA) ca marile miscari sociale vor fi ale vaccinatilor (pacaliti, dusi de nas si injectati cu toxine periculoase si letale) ! 

      Informatia prezentata de tine este importanta, insa doresc o serie de termeni in engleza, inserati intre ghilimele, pentru a putea cauta pe internet sursa ta, inclusiv cand a fost publicata prima oara (ca sa apreciez ce impact a avut de atunci si pana acum).

      In plus, nu inteleg din ce se retrag companiile de asigurari: 

      "Primele companii de asigurări se retrag " - - se retrag din ce?

      Multumesc pentru efortul sustinut pe care il depui pentru documentare si informare pe acest forum. 

      Din asigurarile de viata si de boala pt cei vaccinati, care sunt vreo 80% in UK, pt ca despagubirile care trebuie platite sunt uriase!

    nenea maCiuca, pune-l pe Rafila sa ne explice frumos si pe inde lete de ce IN PRIMELE 3-4 SAPTAMANI DUPA VACCINAREA ANTI-COVID (INDIFERENT DE MARCA) LIMFOCITELE T cad in cap ca si concentratie pe cm cub de sange (imitand conditiile cancerului de sange) ?!?!?!?!?

    mai apoi: in cazul persoanelor decedate in urma vaccinurilor anti-covid s-a observat ca la nivelul organelor interne (inclusiv inima, creier, sistem circulator, etc) au fost observate deteriorari locale produse de corpusculii sistemului imunitar (exact pe modelul unei boli autoimune unde sistemul imunitar isi ataca propriul corp!!!) ... asta pana cedeaza un vas de sange si o dam in avc sau in tromboze!!! Si totul datorita "antrenarii" corpului sa produca celule cu tepi (spike) fapt care antreneaza raspunsul imun la nivelul intregului corp , antrenand dupa sine distrugere ici... distrugere colo.... !  

    ACESTEA SUNT MARILE BENEFICII ALE VACCINURILOR ANTI-COVID! MOARTEA, SUFERINTA, BOALA SI GENOCIDUL !  

    astea sa ne explici frumos si pe inde lete si dupa aia poate ma vaccinez si eu anti-covid! Sau poate nu ca sunt om istet si cult nu sunt panarama proto-istorica care nu a pus mana pe carte vreodata si s-a hranit cognitiv doar de la tv ca ultimile vite furajate!  

    TILICARCU CU CURUROSU DEJA TEAI ÎNTRAT ÎN ROL DE CIND TE AI PLIMBAT PE BANII NOȘTRI LA BRUXELLES LA GAY DE LA BRUXELLES UNDE ȚI AU SPART GAUOZARUL. LE AI STAT ÎN GENUNCHI ȘI ȚI AU TRAS-O LA KAKAU.CA SA RAMAI PE FUNCȚIE TE AI VÂNDUT CA O CURVA.ESTI GRATIS NUMAI CA SA FII VĂZUT BINE DE GAY DE LA BRUXELLES. HA, HA, HA, GHINION. ȚI AU FĂCUT CUR UL TĂU DE TILICAR POLIGON DE TRAGERE. CU ASTA AU VENIT DE LA BRUXELLES CU UN PLIC PLIN DE ORDINE. MAI BINE SPUNE CÂTE PULII AI SUPT.DATI DEMISIA FETELEUL E. FACI ARMATA DE RAS. AI MURDĂRIT HAINA MILITARA CU SPERMĂ DE LA PULELE CARE LE AI SUPT DE LA GAY DE LA BRUXELLES. ASA AI FOST PROMOVAT. DRAGI ROMANII NU VA VACCINAȚI CU OTRAVURILE LUI ANTICRIST. DE CE NU A AJUTAT PRIMUL VACCIN, AL DOILEA, AL TREIELEA.SI MAI SUNT ÎNCĂ 4.NU VA LĂSAȚI PĂCĂLIȚI DE ACEȘTI CRIMINALII ÎN SERIE, TRĂDĂTORII DE TARA DE LA GUVERNARE. HA, HA, HA, GHINION ESTE MARE DISPERARE. SE TĂVĂLESC ÎN CHINURI. BRAVO DRAGI ROMANII. ASA SA FACEȚI SA NU VA VACCINAȚI. SA VEDEȚI LA ANUL CITI DIN DIAVOLII ĂȘTIA CARE NEO SUG CU VACCINAREA VOR DISPĂREA ȘI SE DUC PE VECI LA TATĂL LOR ANTICRIST. HA, HA, HA, GHINION. BUNUL DUMNEZEU NU I MAI SUPORTA.IN CAZANUL CU SMOALA CU EI.

    1. Trol frustrat sexual.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb