NICUŞOR DAN: "Am votat pentru justiţie şi pentru parcursul european al României"

A.P.
Politică / 6 decembrie 2020

"Am votat pentru justiţie şi pentru parcursul european al României"

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, la ieşirea din secţia de votare, că a votat pentru dezvoltare, pentru justiţie şi împotriva celor care au "periclitat" parcursul european al României. Fost deputat, Nicuşor Dan susţine că Parlamentul trebuie să revină la "normalitate", potrivit News.

"Am votat pentru dezvoltare, am votat pentru dezvoltarea României şi a Bucureştiului. România şi Bucureştiul au o oportunitate extraordinară prin aceşti 80 de miliarde, bani europeni, care vin. Am votat pentru colaborare şi pragmatism, pentru că pentru Bucucreşti e foarte important să existe colaborare cu autorităţile centrale. (...) Am votat pentru justiţie şi pentru parcursul european al României şi, implicit, împotriva celor care au periclitat această direcţie" a declarat Nicuşor Dan la ieşirea de la urne.

Întrebat ce îşi doreşte să nu mai vadă în Parlamentul României, actualul primar, fost parlamentar, susţine că este nevoie ca Legislativul să revină la "normalitate"

"Lucrul cel mai grav care s-a întâmplat în Parlamentul României a fost protecţie pentru hoţi. Şi protecţie pentru hoţi şi pentru corupţi înseamnă că multe din mecanismele din ţara asta nu funcţionează, înseamnă că oamenii de afaceri nu au încredere, pentru că licitaţiile nu sunt corecte, înseamnă că românii se simt nedreptăţiţi la ei în ţară şi aleg să plece, cu din păcate s-a întâmplat. Noi trebuie să revenim la normalitate, la justiţie, la pragmatism şi la colaborare", a declarat Nicuşor Dan.

El i-a îndemnat pe români să meargă la vot şi "să voteze cu capul", gândindu-se la ceea ce s-a întâmplat în România în ultimii patru ani.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Sictir, rahat cu ochi! Mai bine ai explica bucurestenilor de ce sustii PNL cat timp ai candidat din partea USR la primaria Capitalei. Pe cine crezi ca pacalesti, Bula ??

    1. Si de ce PLN ignora trecutul tau politic.De ce ai fost nevoit sa demisionezi dinUSL,sau de ce ai fostobligat sa demisionezi.O justitie corecta nu ar fi neglijat aceste aspecte.Voi doriti ,asa cum doreste presedintele ---Partidul meu ,parlamentul meu,justitia mea.De fapt nu sunt ale lui,Ale cui sunt, adceasta este intrebarea

      cu cine te consulti,sau mergi sa primesti ordine pentru viitor.

      Pentru ca Bula a fost ales de Iohannis nu de popor.. de aia... Daca il alegea poporul, si pierdea candidatul lui Iohannis era altceva, alta discutie...

      Nu exista democratie in care presedintele sa traga pentru un anumit partid, sa vrea sa monopolizeze tot, sa-si bage nasul peste tot.. asta e dictatura.  

    "Lucrul cel mai grav care s-a întâmplat în Parlamentul României a fost protecţie pentru hoţi."

    "Noi trebuie să revenim la normalitate, la justiţie, la pragmatism şi la colaborare", a declarat Nicuşor Dan. 

    cine refavorizeaza "faptuitorii hoţiilor" cu votul lor iresponsabil ce nu mai e un "secret" in afara de unii ce au trait sub o piatra si nu au auzit de un CA Rosetti , un Ghica , un Protopopescu, un Campineanu ,un Bratianu, un Kogalniceanu s.a.m.d ...?

    au o scuza ca nu cunosc anii refacerii economice și ai aplicării unor reforme, precum introducerea calendarului gregorian și în Vechiul Regat (1919), reforma agrară etc.... ? 

    Nicusoare tata, tu ai votat exclusiv pentru Plicusorul tau cu bani, pe care l-ai vrea transformat in ditamai valiza!

    Princes of the Yen: Central Bank Truth Documentary

    Care justitie ,aia care te aparape tine?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb