NICUŞOR DAN: ''Evident că nu-mi doresc ca Traian Băsescu să intre în cursa pentru Primăria Capitalei''

G.U.
Politică / 27 iulie 2020

''Evident că nu-mi doresc ca Traian Băsescu să intre în cursa pentru Primăria Capitalei''

Dacă PNL, USR-PLUS şi PMP nu vor avea candidaţi unici la primăriile de sector, actualii primari ai PSD vor avea prima şansă la alegerile locale, susţine candidatul dreptei pentru Capitală, Nicuşor Dan, transmite HotNews.ro. El spune, totodată, că nu şi l-ar dori drept contracandidat pe Traian Băsescu, fostul preşedinte intenţionând să intre în cursă dacă dreapta nu va ajunge la o înţelegere.

"Eu sper în continuare ca aceste negocieri să se finalizeze pozitiv. În primul rând, în februarie aveam aceeaşi discuţie cu privire la un candidat unic la Primăria Capitalei şi la începutul lui martie a fost anunţul că aceste partide au ajuns să sprijine un candidat unic, deci avem un motiv de optimism, partidele au dovedit deja la momentul acela că sunt rezonabile şi pun interesul comun mai presus de un interes sau anumite orgolii sau dorinţe fireşti de afirmare ale propriilor membri, deci asta ne dă un semn de speranţă (...). Dacă se merge cu candidaţi unici la sectoare, aceştia au prima şansă, dacă nu, prima şansă o au primarii în funcţie PSD", a declarat, la RFI, Nicuşor Dan.

El a precizat că nu şi-ar dori ca Traian Băsescu să intre în cursa electorală. "Evident, este ceva ce nu-mi doresc, pentru că este o persoană care are propriul său electorat (...). Suntem în ipoteza unui singur tur, Traian Băsescu are electoratul său şi ar fi mai bine pentru toţi oamenii de dreapta sau cei care consideră că oraşul merge într-o direcţie greşită, ar fi mai bine ca ei să aibă un candidat unic. Dacă însă nu se ajunge la o înţelegere, mişcarea PMP-ului este firească, pentru că au o locomotivă electorală, pe care trebuie să o introducă în cursa cea mai vizibilă, în alegerile locale", a mai spus Nicuşor Dan, la RFI.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Daca Petrov scapa si de clopotelul pus ce CNSAS si mai ajunge si primar general al capitalei atunci ,atunci chiar este un vrajitor. Dupa ce a scapat la mustata de Flota, de demisie, de casa din,.. de alte si alte minuni, daca mai prosteste odata romanii, pe bucuresteni, atunci noi ne meritam soarta.

    Atunci romani- basisti, cu Basescu inainte Hai ca se poate, e multi si e prosti.  

    1. Vai de tine iepure fricos!!!! Dacă îți este frică la vizuină este locul tau ..

      Nu spunea Basescu ca se retrage din politica?Eu vad ca se tine cu dintii.Îi este frica ca nu trece pragul electoral si nu stie de cine sau de ce sa se mai agate.El stie ca dacă iese din politica il termina astia fiindca are atatea bube in cap,a facut mult rau motiv pentru care are si foarte multi "prieteni".Doamne ajută să primească ceea ce merită!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb