Nihat Bayiz, noul director general al Arctic

Ionuţ Stănescu
Companii / 27 septembrie 2016

Arctic l-a numit pe Nihat Bayiz în funcţia de Director General, începând cu luna septembrie a acestui an, potrivit unui comunicat al companiei.

Bayiz a preluat conducerea de la Hasan Ali Yardimci, care a fost promovat în cadrul grupului Arçelik în funcţia de preşedinte al Beko USA Inc.

Potrivit comunicatului, Bayiz are o experienţă de 22 de ani în cadrul grupului Arçelik, timp în care a deţinut diferite funcţii de conducere în cercetare si dezvoltare, management de produs şi în cadrul unor fabrici din Grup. Anterior preluării funcţiei actuale, începând cu anul 2012, Bayiz a deţinut funcţia de product management director pentru grupul Arçelik.

Bayiz deţine o diplomă în Inginerie Mecanică de la Universitatea Tehnică Middle East.

Arctic susţine că în timpul mandatului lui Yardimci, cota de piaţă a companiei a crescut până la un nivel de 40%, fapt care s-a reflectat în creşterea veniturilor şi a profitabilităţii operaţiunilor din România.

Yardimci deţine o diplomă MBA în cadrul Şcolii Kellogg de Management de la Universitatea Northwestern din Statele Unite ale Americii şi o licenţă în inginerie mecanică obţinută la Universitatea Boğaziçi din Turcia.

Comapnia producătoare de electrocasnice Arctic are peste 3.000 de angajaţi şi o cifră de afaceri de 351 milioane de euro în 2015.

Pe piaţa locală, compania deţine brandurile Arctic şi Beko. În prezent, exporturile reprezintă peste 75% din vânzările totale, iar frigiderele produse la Găeşti sunt exportate în pieţe precum Turcia, Polonia, Spania, Franţa, Germania şi Africa de Sud.

Înfiinţată în 1955, Arçelik A.Ş. oferă servicii de producţie, marketing şi post-vânzare în sectoarele de bunuri de larg consum de folosinţă îndelungată şi aparaturi electronice de larg consum, fiind subsidiară a Koç Holding. Compania deţine 15 unităţi de producţie în Turcia, România, Rusia, China, Africa de Sud şi Thailanda.

Arçelik oferă produse şi servicii sub zece branduri diferite (Arçelik, Beko, Grundig, Defy, Arctic, Blomberg, Elektrabregenz, Leisure, Flavel şi Altus) în 130 de ţări.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb