Nikon D3 a primit premiul iF Product Design Award

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 18 februarie 2009

SKIN, importator şi distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internaţionale din domeniul tehnologiei informaţiei şi unic importator Nikon în România, anunţă că aparatul foto DSLR Nikon D3 a primit un nou premiu prestigios, iF Product Design Award.

După ce a fost distins pe parcursul anului trecut de mai multe prestigioase organizaţii din industria foto pentru dotarile tehnice şi pentru calitatea exceptională a imaginii, aparatul foto DSLR Nikon D3 a primit din partea organizaţiei germane International Forum (iF) o noua distincţie, de aceasta dată pentru design. Juriul a luat în consideraţie atunci când a acordat premiul: calitatea construcţiei, funcţionalitatea, gradul de inovaţie, uşurinţa în utilizare, dar şi efectele pe care produsul la poate avea asupra mediului înconjurător.

Nikon D3 este un aparat foto DSLR profesional şi primul model cu senzor în format FX lansat de către Nikon. Pentru designul aparatului Nikon D3 au fost folosite proiectele originale ale celebrului designer italian Giorgetto Giugiaro. Echipa de tehnicieni ai Nikon au stilizat proiectele domnului Giugiaro, studiind fiecare componenţa desenata de acesta, pentru a dobândi un aparat foto care să fie excepţional şi din punctul de vedere al ergonomiei.

Scopul tehnicienilor a fost de a oferi un design care să permită o utilizare intuitivă şi uşoară în orice circumstanţă, pe lângă păstrarea unei linii atractive din punct de vedere estetic.

International Forum Design cu sediul in Hanovra, Germania, sponsorizează premiile iF Product Design Awards din 1953, selectând produsele industriale care dovedesc un design superior tuturor celorlalte produse similare.

Tradiţia iF Product Design Awards le recomandă ca fiind cele mai importante premii de design din industria mondiala.

Nikon este unul dintre cei mai importanţi producători de echipament foto din lume, cu o tradiţie de peste 90 de ani. Primul aparat foto produs de Nikon a fost lansat în 1948. Nikon s-a impus pe piaţa de-a lungul timpului prin calitatea deosebită produselor, acestea reprezentând astăzi alegerea predilectă a fotografilor profesionişti din intreaga lume.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb