NN România dublează fondul de burse pentru educaţia viitorilor antreprenori din România la EA - The Entrepreneurship Academy

F.D.
Companii / 4 aprilie

Gabriela Lupaş-Ţicu, Chief Customer Officer la NN România

Gabriela Lupaş-Ţicu, Chief Customer Officer la NN România

Tineri ambiţioşi care vor să devină antreprenori în România sau în regiune, dar au posibilităţi financiare limitate, pot aplica pentru o bursă individuală în valoare de 20.000 de euro din primul fond de burse pentru educaţie antreprenorială creat în 2023 de NN România, liderul pieţei de asigurări de viaţă şi pensii private, şi EA - The Entrepreneurship Academy, singura universitate de business din România, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Fondul a pornit cu burse de peste 200.000 de euro acordate de NN, iar compania dublează acum fondul, până la peste 400.000 de euro, pentru a susţine mai mulţi tineri să urmeze cursurile universităţii de business începând din septembrie 2024. Bursele acordate de NN România contribuie la taxele de şcolarizare pe durata celor patru ani de studii în care tinerii au parte de educaţie practică de business şi îşi încep propria afacere.

"Educaţia continuă şi antreprenoriatul ca stil de viaţă şi motor de dezvoltare sunt resurse importante de schimbare în bine atât la nivel individual, cât şi la nivel de ţară. Bursele de studiu la EA - The Entrepreneurship Academy pe care le acordăm contribuie la susţinerea spiritului antreprenorial din România şi ajută tineri cu posibilităţi financiare limitate să evolueze şi să aibă succes în ţara lor. Dublarea fondului este modul nostru de a contribui la un viitor mai bun şi invităm şi alţi actori din mediul de business să ni se alăture şi să facă o diferenţă pentru educaţia antreprenorială din România", spune Gabriela Lupaş-Ţicu, Chief Customer Officer la NN România.

NN oferă burse de studii la EA - The Entrepreneurship Academy pentru al doilea an consecutiv, iar fondul creşte mai departe cu susţinerea mediului de business şi a oamenilor care vor să investească în educaţia viitoarei generaţii de antreprenori. Orice companie poate redirecţiona impozitului pe profit sau pe venit şi orice persoană se poate implica prin redirecţionarea impozitului pe venit sau prin contribuţii personale la fondul de burse.

"Pe perioada studenţiei am beneficiat de bursa NN, care a acoperit o parte semnificativă din taxa de studiu care îmi era altfel imposibil de plătit. Le sunt recunoscător că m-au ajutat să îmi urmez dorinţa de a deveni un bun antreprenor şi că au pus primele baze în călătoria mea de învăţare. Cu ajutorul bursei am reuşit să învăţ de la experţi de renume în domeniile lor, să întâlnesc antreprenori de pe trei continente şi să creez echipe performante", povesteşte Alex Burghelea, Alumni EA şi cofondator Flip.ro.

"Cel mai important lucru ca business-ul tău să fie unul de succes este să fii perseverent şi consistent în majoritatea obiectivelor tale şi, totodată, să ai un echilibru în ceea ce faci şi să ai alături de tine oameni cu care împarţi acelaşi scop. Am avut şansa să aflu şi să experimentez acest lucru la EA - The Entrepreneurship Academy deoarece NN mi-a oferit o bursă de 20.000 de euro", spune Sabin Cernea, anul 1, beneficiar al unei burse NN începând cu anul academic 2023 - 2024.

Aproape jumătate dintre absolvenţii EA - The Entrepreneurship Academy au iniţiat un business sau fac parte deja dintr-un start-up, iar mai mult de jumătate au debutat în lumea antreprenorială încă din perioada studenţiei, conform unui studiu realizat în octombrie 2023 în rândul absolvenţilor EA. Peste 48% dintre studenţi şi absolvenţi au deja propria afacere, cele mai cunoscute business-uri fiind Flip.ro, The Outfit, Glow2Go, Fustiţe cu Luminiţe, Confidas sau Difrnt. Tinerii antreprenori absolvenţi EA - The Entrepreneurship Academy au generat numai în 2022 vânzări cumulate de 47,7 milioane de euro din business-uri începute în timpul facultăţii sau după absolvire.

"Posibilităţile financiare limitate din prezent nu trebuie să stea în calea visurilor noastre şi a viitorului pe care îl putem construi prin educaţie, muncă şi perseverenţă. Ne bucurăm să continuăm parteneriatul strategic cu NN şi să oferim posibilitatea tinerilor de a studia la singura universitate de antreprenoriat din România. Parcursul de business al studenţilor noştri, inclusiv al celor care au beneficiat de bursele NN sau de alte modalităţi de finanţare pe care le punem la dispoziţie, ne demonstrează relevanţa şi necesitatea unor astfel de programe. Alături de NN ne îndeplinim misiunea de a le oferi tinerilor şansa să obţină cunoştinţe antreprenoriale practice, aplicate contextului de business actual, dar şi competenţe pentru viitor", spune Ioana Ceauşu, COO EA - The Entrepreneurship Academy.

Tinerii care îşi doresc să devină studenţi EA - The Entrepreneurship Academy din septembrie 2024 pot aplica între 15 şi 30 iunie pentru o bursă NN România.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb