Noi integrări software de la IBM

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 11 noiembrie 2009

IBM a anunţat o modalitate mai eficientă de sprijinire a organizaţiilor în conceperea, distribuţia şi administrarea de servicii de înaltă calitate. Prin noile integrări software, organizaţiile pot implementa şi automatiza procese în cadrul departamentelor lor operaţionale, de dezvoltare şi test. Aceste noi integrări oferă companiilor un control mai bun asupra serviciilor pe care le furnizează clienţilor, scăzând în acelaşi timp costurile totale de distribuţie şi reducând timpul necesar pentru lansarea de noi servicii.

Al Zollar, director general, IBM Tivoli software, a declarat: "Utilizarea pe scară largă a internetului şi accesul uşor la mediul informaţional fac posibil pentru companiile de toate mărimile să dezvolte şi să livreze noi produse şi servicii inovatoare. Noul software IBM de management al serviciilor permite companiilor să automatizeze procesele care necesitau anterior o muncă intensă, noile servicii fiind dezvoltate şi furnizate în mod rapid şi precis."

Oferta IBM Service Management integrează software IBM Rational şi Tivoli, facilitând integrarea proceselor de distribuţie software de catre organizatii - software-ul Rational automatizeaza procesele care au loc in timpul fazei de dezvoltare, iar Tivoli le implementează în cadrul serverelor, monitorizând calitatea şi performanţele totale.

Această integrare permite organizaţiilor să realizeze o distribuţie a produselor software care poate fi monitorizată şi evaluată, să conceapă şi să implementeze într-un mod mai rapid procese de dezvoltare şi asigură totodată un risc redus de încetinire a producţiei precum şi costuri totale mai scăzute.

Reducerea decalajelor dintre departamentele de dezvoltare şi operare IT

Cheltuielile operaţionale în creştere, competiţia acerbă, complexitatea infrastructurii şi bugetele în scădere solicită capacitatea unei organizaţii de a oferi produse şi servicii la timp şi în concordanţă cu obiectivele de business. Costul nerespectării unui termen limită de livrare de software sau întreruperea furnizării unor servicii de business, cum ar fi un site web al unei companii de retail care se blochează în timpul unui moment de vârf sau proastă calitate video cu care un eveniment sportiv major este transmis, pot avea efecte negative în ceea ce priveşte avantajul competitiv şi diminuarea profitului.

Un obstacol puternic în furnizarea rapidă şi eficientă a acestor servicii este lipsa de integrare în cadrul departamentelor operaţional şi de dezvoltare IT. În prezent, procesul utilizat pentru a dezvolta aplicaţii de la faza de concept la cea de producţie este de multe ori manual şi predispus la erori, având ca rezultat un timp mai lung de răspuns, cicluri prelungite de realizare şi venituri mai mici.

Pentru a acoperi acest decalaj şi a oferi servicii complete de administrare şi distribuţie, IBM a realizat o combinaţie între instrumentele de bază oferite de software-ul Rational cu cele oferite de Tivoli, ajutând organizaţiile să îmbunătăţească dezvoltarea, producţia şi furnizarea de servicii prin integrarea şi automatizarea proceselor în cadrul departamentelor de dezvoltare, testare şi operare. Combinând aceste portofolii software, companiile au posibilitatea de a controla mai bine operaţiunile de creare, testare şi monitorizare a performanţei serviciilor pe care le oferă clienţilor, precum şi de a reduce timpul necesar pentru lansarea pe piaţă de noi servicii, ajutându-le să probeze mai uşor conformitatea cu reglementările din industrie.

O nouă abordare a distribuţiei software

Realizarea de noi servicii nu este suficientă, spun oficialii IBM. Procesul de distribuţie software este deosebit de important şi devine din ce în ce mai complex datorită departamentelor dispersate, a lipsei de instrumente standard şi a proceselor precare de business. Pentru a răspunde acestor provocări, IBM anunţă noi soluţii de distribuţie software pentru a îmbunătăţi automatizarea procesului de dezvoltare şi colaborare între departamente, pentru a oferi o perspectivă mai amplă asupra componentelor IT şi a accelera procesul de dezvoltare facând posibil ca toate elementele necesare să fie uşor accesibile dezvoltatorilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb