Noi proiecte rezidenţiale în Craiova şi în jurul Bucureştiului, prezente la târgul de imobiliare tIMOn

A.C.
Comunicate de presă #Imobiliare / 24 aprilie 2014

Astăzi a avut loc deschiderea celei de-a 24-a ediţie a târgului imobiliar tIMOn în Piaţa Constituţiei din Capitală, reducerile ajungând până la pragul de 19.000 de euro iar la târg fiind prezentate mai multe proiecte printre care o casă modulară, locuri de muncă şi ansambluri rezidenţiale, potrivit unei comunicat remis astăzi redacţiei.

Potrivit comunicării, orice vizitator tIMOn va primi, odată cu biletul de intrare, un voucher de 90 de lei pentru cumpărături pe pagina de internet elefant.ro.

Agenţia "Real Time" lansează un nou complex rezidenţial, Bujorului Residence, situat în zona "ultracentrală" a Craiovei.

"Este pentru prima oară când în Craiova se pregăteşte o dezvoltare rezidenţială de dimensiuni atât de mari: 8 blocuri totalizând 235 apartamente cu 2, 3 şi 4 camere şi penthouse-uri", se arată în comunicat.

Domus Stil a lasnat astăzi ansamblul Trend Residence, ansamblu de 200 de unităţi locative, toate vile. Cea mai mică dintre case va avea o suprafaţă de 163 mp şi va costa 79.900 de euro.

Un alt ansamblu nou, de case, dezvoltat în zona Corbeanca, se lansează la tIMOn la preţuri de 50.000 de euro pentru case de 124 mp.

La târg, "Premier House" prezintă casa modulară, pe structură metalică. Aceasta se construieşte în maxim 30 de zile, are finisaje "de cea mai bună calitate", o suprafaţă de 135 mp şi un preţ de 40.000 de euro incluzând finisajele.

Cea mai mare reducere de la târg va fi de 19.000 de euro, oferită de ansamblul "Flamingo Park". Alte reduceri sunt oferite de către "Domus Stil" pentru un apartament de 2 camere în ansamblul "Confort City", de 15.000 de euro. În cadrul proiectului "Felicity", promovat de către Coldwell Banker, reducerile sunt până la 13.000 de euro pentru un apartament de 3 camere. De asemenea, dezvoltatorul Adama are în portofoliu reduceri de până la 8500 euro.

Cea mai mare parte a expozanţilor oferă reduceri între 500 şi 3000 de euro.

Agenţia imobiliară Victoria Consult organizează la tIMOn cea de-a doua ediţie "Zilele carierei Victoria Consult". La standul acestora "sunt aşteptaţi toţi cei interesaţi să profeseze în domeniul imobiliar", potrivit comunicatului.

În cadrul târgului mai este prezentat şi "Termnet, termostatul intelligent care poate reduce cu până la 30% costurile la facturi de gaze", potrivit organizatorilor târgului care afirmă că dispozitivul a fost inventat "de curând" de un inventator român, Bogdan Dobrică.

Directorul tIMOn, Radu Vlâsceanu, a declarat: "Pentru că unul din obiectivele tIMOn este de a susţine calitatea construcţiilor rezidenţiale româneşti suntem bucuroşi să promovăm soluţii eficiente bazate pe inventica românească. Vom promova soluţia TERMNET pentru că reprezintă într-adevăr un beneficiu real atât pentru constructori, dar mai ales pentru utilizatorii finali. Soluţia reprezintă o oportunitate atât pentru Asociaţiile de Proprietari cât şi pentru administraţiile publice locale, ceea ce arată că oricând putem găsi soluţii adecvate de reducere a costurilor de încălzire fără a afecta confortul proprietarilor".

Pentru a doua ediţie consecutiv, ANL este prezentă la tIMOn şi "îşi propune să promoveze în cadrul târgului proiectele noi prin credit ipotecar din localităţile Alba Iulia, Ploieşti, Alexandria, Buşteni, Mangalia, Câmpina, Timişoara şi Braşov", se mai arată în comunicat.

Vizitatorii târgului vor putea vizita standul "mall-ului online" elefant.ro, reprezentând o casă construită exclusiv din cărţi. Pentru ridicarea casei au fost necesare 4000 de volume, iar construcţia s-a întins pe durata a câteva zile.

Directorul târgului a precizat: "Respectând ideea pe care o susţinem de foarte mulţi ani, aceea că o casă nu reprezintă nici metri pătraţi, nici tone de beton, ci locuinţa care i se potriveşte fiecărei familii, găzduim la tIMOn o casă...pentru suflet: o casa realizată integral din cărţi, în care elefant.ro îi invită pe toţi vizitatorii să se relaxeze".

Târgul Imobiliar Naţional tIMOn va fi deschis până duminică, 27 aprilie, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb