Nokia 8800 Carbon Arte - originalitate şi performanţă

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 20 august 2008

Nokia a lansat astăzi Nokia 8800 Carbon Arte, un telefon mobil premium care îmbină designul atemporal al gamei Nokia 8800 Arte cu materiale care reflectă un nou tip de exclusivism, caracterizat prin rafinament şi autenticitate. Realizat din fibră de carbon, titan, sticlă şlefuită şi oţel inoxidabil, Nokia 8800 Carbon Arte este special conceput pentru utilizatorii care îşi doresc performanţe înalte, fără compromisuri.

Fibra de carbon este un material rezistent şi ultrauşor cu o textură inconfundabilă, care reflectă deopotrivă senzualitatea şi tehnica de vârf. Realizat cu precizia specifică pe care o necesită aceste materiale deosebite, Nokia 8800 Carbon Arte se remarcă prin textura 3D caracteristică şi luciul deosebit al suprafeţelor acoperite cu fibră de carbon.

Având drept sursă de inspiraţie utilizarea acestor materiale în diverse domenii - ahitectură, automobile sport şi aeronave - Nokia 8800 Carbon Arte aduce un suflu modern datorită unicităţii tonurilor cromatice, a texturii şi a formelor sculptate, realizate din fibră de carbon şi titan.

Continuând tradiţia gamei Nokia 8800 Arte, fiecare detaliu al telefonului Nokia 8800 Carbon Arte este realizat cu o deosebită atenţie care asigură înalta calitate şi valoarea premium a dispozitivului. Designul minimalist cu linii fluide, mecanismul glisant şi greutatea deosebită reprezintă calităţi definitorii ale întregii game Nokia 8800 Arte. De asemenea, noul telefon Nokia 8800 Carbon Arte dispune de imaginile de fundal şi sunetele de apel create exclusiv pentru această gamă.

Îmbinând stilul atemporal şi funcţionalitatea desăvârşită, Nokia 8800 Carbon Arte dispune de noua funcţie tactilă de afişare a ceasului - pentru a vedea cât este ceasul, utilizatorii vor atinge de două ori suprafaţa din oţel inoxidabil, de sub afişaj. Imaginile de fundal se modifică pe parcursul zilei, asigurând astfel un aspect unic al afişajului. Mecanismul de anulare a sunetului prin întoarcerea dispozitivului cu afişajul în jos reprezintă o modalitate discretă de anulare a sunetului de apel.

Nokia 8800 Carbon Arte dispune de capabilităţi 3G şi cameră de 3.2 megapixeli cu focalizare automată şi se remarcă prin calitatea înaltă a sunetului şi a afişajului OLED uimitor şi prin noua memorie internă extinsă, de 4 GB. De asemenea, materialul protector Nokia reduce imprimarea amprentelor pe suprafeţele din metal şi sticlă, iar prezenţa unui singur microUSB multifuncţional contribuie la aspectul exterior armonios al telefonului.

Pentru o experienţă optimizată, pachetul de vânzare al dispozitivului Nokia 8800 Carbon Arte oferă o gamă de accesorii exclusivistă. Printre acestea se numără un set cu cască Bluetooth care dispune de control tactil al volumului, un suport elegant pentru birou şi un toc de piele deosebit.

Nokia 8800 Carbon Arte va fi disponibil începând cu al treilea trimestru al acestui an la un preţ estimativ de vânzare de 1.100 EUR, sumă care nu include taxele şi subvenţiile aplicabile produsului.

Despre Nokia

Nokia este liderul mondial în domeniul mobilităţii, impulsionând transformarea şi creşterea industriei de comunicaţii şi a celei de Internet, devenite acum convergente. Nokia produce o gamă largă de dispozitive mobile, echipate cu servicii şi aplicaţii software, care oferă acces la experienţe mobile diverse: muzică, servicii de navigaţie, vizualizare de conţinut video, vizionare TV, utilizare de jocuri şi imagini, posibilitatea de a lucra în afara biroului şi multe altele. Extinderea şi îmbogăţirea ofertei de servicii de Internet dedicate utilizatorilor, precum şi a ofertei de soluţii şi aplicaţii software pentru companii reprezintă factori cheie în cadrul strategiei Nokia. De asemenea, portofoliul Nokia include echipamente, soluţii şi servicii pentru reţelele de comunicaţii prin intermediul Nokia Siemens Networks.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb