Nooka Space îşi propune să dezvolte în Bucureşti o reţea extinsă de micro birouri mobile de proximitate

G.B
Companii / 23 martie 2022

Nooka Space îşi propune să dezvolte în Bucureşti o reţea extinsă de micro birouri mobile de proximitate

Nooka Space îşi continuă planul de dezvoltare pe plan local şi îşi propune să dezvolte în Bucureşti o reţea extinsă de micro birouri mobile de proximitate, prin intermediul unor parteneriate strategice cu dezvoltatori imobiliari, companii din industria HORECA şi nu numai, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, intrat pe piaţa din ţara noastră în primăvara anului trecut, în urma unei investiţii de peste 1 milion de euro, start-up-ul Nooka Space îşi propune să redefinească stilul de lucru hibrid, printr-un model de business inovator, care invită oamenii să se bucure de spaţii individuale de lucru şi de mai multă flexibilitate, mobilitate şi creativitate.

Anul trecut, Nooka Space a lansat în Cluj Napoca cea mai mare reţea de birouri mobile de proximitate din România şi a marcat şi o premieră la nivel european, comuna clujeană Floreşti devenind primul beneficiar comunitar al unui birou de proximitate Nooka.

Mai multe studii efectuate la nivel local şi internaţional arată că munca în sistem hibrid va deveni o normă şi va fi modelul preferat de lucru al majorităţii angajaţilor.

Un raport publicat la începutul acestui an de către platforma locală de recrutare Hipo.ro arată că 80% dintre angajatori consideră benefică mutarea spre modul de lucru remote, iar aproape jumătate dintre aceştia consideră jobul remode noua normă de lucru în 2022.

Totodată, un studiu efectuat pe platforma Ivox în luna ianuarie a acestui an, pe un eşantion de 880 de respondenţi, arată că 17,36% dintre români au lucrat anul trecut doar în sistem remote, în timp ce un procent de 24,92% a optat pentru stilul hibrid.

În acest context, companiile caută să se adapteze noilor condiţii de lucru şi să găsească cele mai bune soluţii care să răspundă nevoilor actuale ale angajaţilor.

Sergiu Băbăşan, Country Manager Nooka Space România - «Opţiunea lucratului de la distanţă, precum şi flexibilitatea devin din ce în ce mai importante pentru angajaţi. Acest lucru pune o presiune destul de mare pe angajatori, care acum sunt în situaţia de a găsi cele mai bune soluţii pentru a păstra un echilibru şi pentru a le oferi angajaţilor lor condiţiile optime de lucru. Nooka Space vine să răspundă acestei nevoi prin dezvoltarea unei reţele de micro-birouri în proximitatea locuinţelor angajaţilor şi a zonelor lor de interes. Anul acesta obiectivul nostru este de a creşte reţeaua din Bucureşti, în special în centrele rezidenţiale. Suntem în discuţii avansate cu dezvoltatori imobiliari şi ne propunem ca până la final de an să instalăm în Bucureşti cel puţin 20 birouri de proximitate Nooka.»

Planurile de business Nooka Space în 2022 vizează totodată dezvoltarea şi creşterea facilităţilor de producţie şi tehnologie, precum şi implementarea unor modele de birouri noi, inclusiv pentru spaţii indoor.

Pe lângă obiectivele de dezvoltare a unei reţele extinse de birouri de poximitate în Bucureşti, Nooka Space vizează şi alte oraşe mari din ţară, precum Timişoara, Constanţa şi Oradea.

Modelele de birouri Nooka Space integrează într-un mod inovator funcţionalităţile şi resursele logistice necesare unui birou cu tehnologii de ultimă generaţie. Prin intermediul aplicaţiei mobile Nooka Space, orice birou Nooka poate fi controlat inteligent de către utilizatori, de la rezervarea intervalului dorit, până la personalizarea condiţiilor ambientale de lucru.

La nivel global, birourile Nooka se regăsesc în Irlanda, Elveţia, Italia şi Franţa şi urmează ca anul acesta să fie lansate şi în alte ţări precum Olanda, Spania, Portugalia, Austria şi Belgia, se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb