Noua suită de produse BitDefender 2009 s-a lansat în România

Maria Manta
Ziarul BURSA #Companii #IT / 29 septembrie 2008

Noua suită de produse BitDefender 2009 s-a lansat în România

BitDefender a lansat oficial în România noua suită de produse de securitate, BitDefender 2009. Noua gamă de produse este un mix între protecţia avansată împotriva viruşilor, aplicaţiilor spyware, atacurilor hackerilor sau a mesajelor spam precum şi împotriva altor ameninţări de securitate, având în acealaşi timp un impact minim asupra performanţelor calculatorului.

Linia de produse 2009 include BitDefender Antivirus 2009, BitDefender Internet Security 2009 şi BitDefender Total Security 2009 şi a fost creată pentru a proteja o largă varietate de utilizatori PC, de la utilizatorii fără experienţă şi până la cei avansaţi.

BitDefender este liderul pieţei româneşti de securitate IT, înregistrând în anul 2007 o cotă de piaţă de circa 40% raportată la o piaţă a aplicatiilor antivirus şi conexe (anti-Trojans, antispyware etc.) de circa 5 milioane euro. În 2009, se previzionează o creştere a pieţei de circa 20%, iar BitDefender estimează până la sfârşitul anului depăşirea cotei de 40%.

Peste 70% din cifra de afaceri pe piaţa românească a BitDefender este obţinută din reţeaua de parteneri, formată din şapte distribuitori şi peste 500 de reselleri, la nivel naţional. Pentru creşterea cifrei de afaceri, BitDefender mizează pe impactul noii suite de produse.

Spre deosebire de alte soluţii de securitate, care se bazează predominant pe o listă de semnături de viruşi, soluţiile de securitate BitDefender folosesc tehnologia proactivă B-HAVE care identifică şi blochează proactiv ameninţările noi pentru care nu există semnături. În plus, uneltele de optimizare dis-ponibile în BitDefender Total Security 2009 permit sistemului să ruleze la o viteză optimă, iar modulul de backup păstrează documentele şi datele importante în siguranţă.

Suita soluţiilor de securitate IT pentru desktop, BitDefender 2009 este compatibilă cu Windows XP (32b & 64b), Windows Vista (32b & 64b) şi Windows Home Server.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. BitDefender este cel mai bun produs antivirus pe care l-am folosit vreodata. Tinand cont ca lucrez numai cu date confidentiale acesta ma ajuta foarte mult ca acestea sa ramana in acest fel, protejandu-ma de pericolele existente pe internet! Am avut Norton, Kasperky si NOD32, intr-un final m-am decis sa folosesc si BitDefender chiar daca era vorbit de rau pe niste forumuri si am avut surpriza sa vad ca de fapt este cel mai bun din cele mentionate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb