Noul Range Rover Evoque - lansat oficial în ţara noastră

T.T.
Companii / 29 ianuarie 2019

Noul Range Rover Evoque - lansat oficial în ţara noastră

Cea mai nouă variantă a modelului Range Rover Evoque a fost lansată oficial pe piaţa din România, astăzi, după prezentarea în premieră mondială, care a avut loc la Londra la finalul anului trecut.

"Maşina aşteptată de către toţi fanii conceptului Evoque a sosit în România. Noul Range Rover Evoque se lansează pe un drum deschis de predecesorul său, al cărui debut din octombrie 2011 a dus la un număr impresionant de unităţi vândute, dar şi la mult râvnita poziţie de lider de segment pe piaţa autohtonă, pentru o lungă perioadă de timp. Designul împrospătat împreună cu noile tehnologii de ultimă generaţie din domeniul 4x4, siguranţa rutieră şi sistemele Infotainment vor face, cu siguranţă, din acest nou model, un etalon pentru categoria premium SUV", menţionează Mihai Ivănescu, Director General Premium Auto, Importator Oficial Jaguar Land Rover în România.

Cu vânzări globale ce depăşesc 772.000 unităţi şi peste 217 premii internaţionale, Noul Range Rover Evoque include tehnologia de tip "Clear Sight Ground View", ca parte a sistemului de camere perimetrale şi oglinda retrovizoare care se transformă într-un ecran HD pentru a reda ceea ce se află în spatele autovehiculului.

"Sub caroserie se află o revoluţie tehnică şi de inginerie. Structura complet nouă este compatibilă atât pentru sistemul plug-in, cât şi pentru varianta mild-hybrid, singurele elemente nemodificate, la exterior, fiind balamalele uşilor. Noul şasiu exploatează la maxim caroseria mai rigidă, asigurând confort în timpul călătoriei şi rafinamentul unui veritabil Range Rover. Acum, Evoque este mai capabil ca niciodată. Software-ul care se află în spatele sistemului Infotainment a fost rafinat pentru a-i oferi şoferului o experienţă şi mai intuitivă", a declarat Nick Rogers, Director Executiv, Product Engineering, Jaguar Land Rover.

Jaguar Land Rover s-a concentrat asupra diminuării impactului generat de autovehicule asupra mediului. Acest lucru a implicat reducerea de CO2 necesar pentru fabricarea fiecărui autovehicul cu 46 % faţă de modelele din 2007 şi achiziţionarea de electricitate fără carbon pentru toate operaţiunile din Marea Britanie.

Clienţii pot alege între şase variante de motorizări Ingenium în patru cilindri, trei pe benzină şi respectiv trei diesel. Cea mai eficientă variantă dintre acestea este 150CP diesel (AWD) cu emisii de 149 g/km (Echivalent NEDC) şi 5,6 l/100 km (50,4 mpg) în timp ce, la polul opus, se află un model benzină 300CP AWD, având cuplul de 400 Nm, emisii de 186 g/km (Echivalent NEDC) şi 8,1 l/100 km (34,4 mpg).

Modelul Range Rover Evoque va fi disponibil, în ţara noastră, începând cu luna martie 2019, iar preţul de pornire, pentru varianta cu transmisie automată şi tracţiune integrală, 2.0l Diesel, 150 CP, va fi de 35,500 EUR + TVA.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb