NVIDIA redefineşte design-ul 3D în Autocad 2010 cu procesoarele Quadro

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 17 iulie 2009

Soluţiile profesionale NVIDIA Quadro accelerează performanţele şi interacţiunea cu modelele 3D complexe în Autodesk AutoCAD 2010

NVIDIA Corporation, liderul mondial în tehnologii de procesare vizuală, anunţă, printr-un comunicat de presă remis redacţiei, că întreaga serie de soluţii profesionale NVIDIA Quadro este optimizată pentru aplicaţia Autodesk AutoCAD 2010.

Eric Stover, product line manager AutoCAD în cadrul Autodesk, declară: "Datorită funcţiilor avansate şi arhitecturii de procesare intens paralele ale unităţilor profesionale de procesare vizuală NVIDIA Quadro, clienţii noştri se pot bucura de o îmbunătăţire semnificativă a performanţei. AutoCAD 2010 a fost completat cu funcţii avansate de modelare 3D, iar cu ajutorul unităţilor de procesare vizuală Quadro, profesioniştii pot vizualiza modelele 3D la o calitate fără precedent, ceea ce le va oferi un avantaj profesional important."

La rândul său, Jeff Brown, general manager, Professional Solutions, NVIDIA face următoarele precizări: "Abilitatea de a lucra eficient în mediul 3D este, fără îndoială, o obligaţie pentru designerii profesionişti de astăzi. NVIDIA are o istorie îndelungată de inovaţii în vizualizarea 3D, iar staţiile de lucru fixe şi mobile bazate pe procesoarele Qudro reprezintă un instrument esenţial pentru designerii care doresc să beneficieze de facilităţile 3D ale aplicaţiei AutoCAD 2010."

Pe lângă maximizarea productivităţii, printre beneficiile soluţiilor Quadro utilizate cu AutoCAD 2010 se numără:

- Calitate superioară - procesoarele Quadro oferă cel mai bun raport performanţă preţ pentru staţiile de lucru grafice care oferă un echilibru optim între calitate, precizie şi performanţă. Soluţiile Quadro sunt concepute, produse şi testate de NVIDIA pentru a respecta standardele premium de calitate.

- Performanţe fără precedent - procesoarele Quadro permit îmbunătăţirea de 5 ori a performanţelor în modul vizual "3D Hidden" şi accelerează manipularea interactivă a modelelor în modurile vizuale "Conceptual" şi "Realistic".

- Interacţiune simplă cu modele 3D - procesoarele Quadro oferă posibilitatea de a manipula şi interacţiona cu modele de scară largă la o calitate vizuală maximă, necesară pentru randarea cu exactitate a modelelor 3D.

- Calitate superioară a imaginii - procesoarele Quadro oferă imagini de o calitate mult îmbunătăţită, fără a diminua performanţele, în modul de vizualizare "smooth lines" din AutoCAD, o funcţie specifică unităţilor Quadro disponibilă prin driverul de performanţă NVIDIA AutoCAD.

- Suport pentru ecrane multiple - Soluţia software avansată NVIDIA nView oferă opţiuni de vizualizare avansată pe un ecran sau pe ecrane multiple, la rezoluţii de până la 2560 x 1600 pentru fiecare ecran.

Noile drivere de performanţă NVIDIA pentru AutoCAD 2010 pot fi descărcate gratuit de pe site-ul NVIDIA: www.nvidia.co.uk. Driverele sunt disponibile fie în pachet independent, fie integrate în ultimul pachet de drivere grafice NVIDIA.

Soluţiile profesionale NVIDIA Quadro sunt disponibile în reţeaua producătorilor de top de sisteme precum Dell, Fujistu Technology Solutions, HP şi Lenovo; în reţeaua integratorilor de top; şi prin intermediul partenerului NVIDIA - PNY Technologies (EMEAI).

NVIDIA (Nasdaq: NVDA) este liderul mondial în tehnologia de procesare vizuală şi compania care a inventat unitatea de procesare grafică (GPU), un procesor foarte performant care generează o grafică uimitoare pentru staţiile de lucru, computerele personale, consolele de jocuri şi dispozitivele mobile. NVIDIA deserveşte atât industria de divertisment şi segmentul utilizatorilor individuali prin produsele sale GeForce, cât şi segmentul profesional, de design şi vizualizare prin produsele sale Quadro şi domeniul foarte performant de procesare cu ajutorul produselor sale Tesla. NVIDIA are sediul în Santa Clara, California şi are birouri în Asia, Europa şi America.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb