Oana Truţă, realeasă în conducerea Hidroelectrica

A.A.
Ziarul BURSA #Companii / 19 septembrie 2017

Oana Truţă a fost realeasă ca membru provizoriu în Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica, în cadrul Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor (AGOA) de luni, au declarat surse din piaţă pentru ziarul "BURSA".

Biroul de presă al Hidroelectrica ne-a transmis, anterior: "Alegerea membrilor Consiliului de Supraveghere prin metoda votului cumulativ este punct pe ordinea de zi a AGOA Hidroelectrica din data de 18 septembrie 2017. Au fost făcute două propuneri pentru funcţia de membru în Consiliul de Supraveghere de către acţionarii societăţii.

Menţionăm faptul că membrii Consiliului de Supraveghere în funcţie sunt înscrişi din oficiu pe lista de candidaturi, în conformitate cu prevederile art. 32, alin. 5 din O.U.G. nr. 109/2011, privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice".

Astfel, restul membrilor CS au rămas aceiaşi, respectiv Borbely Karoly, Andreea Negru Ciobanu, Dan Lurenţiu Tudor şi Andreea Ioana Lambru, potrivit unor surse citate de Agerpres. Numirile sunt tot pentru un mandat provizoriu de 4 luni.

Recent, FP şi-a exprimat "indignarea totală" faţă de eliminarea Oanei Truţă din Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica la data de 31 august 2017 şi a transmis că acţiunile întreprinse de Ministerul Energiei sunt nefondate şi abuzive.

FP, care deţine 20% din Hidroelectrica, şi acţionarul majoritar Ministerul Energiei se află în conflict deschis de ceva vreme.

Cu toate acestea, acţionarii "Hidroelectrica", s-au întrunit de urgenţă săptămâna trecută, şi au aprobat, în unanimitate, distribuirea sumei de 655 milioane de lei sub formă de dividende.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb