Oferte speciale de Paşte pentru cartele şi abonamente COSMOTE

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 24 aprilie 2008

Cu ocazia sărbătorilor de Paşte, COSMOTE lansează astăzi o serie de oferte speciale pentru abonaţi şi utilizatorii de Cartela COSMOTE.

Suplimentar faţă de beneficiile incluse în oferta curentă, cei care optează până la data de 31 mai pentru un abonament de doi ani şi activează una dintre extraopţiunile disponibile, mai primesc şi un bonus de 2000 de minute în reţea.

COSMOTE oferă cele mai avantajoase abonamente standard de pe piaţă, care includ între 10-480 de minute naţionale pe lună şi au tarife începând de la 3 Euro/lună (fără TVA), precum şi o gamă largă de telefoane mobile oferite gratuit. Opţiunile disponibile pentru abonamentele COSMOTE includ extraopţiunea 500 de minute + 500 SMS-uri + apeluri gratuite nelimitate către 1 număr favorit în reţea, pentru numai 5 Euro/lună (fără TVA), sau extraopţiunea 500 de minute + 500 SMS-uri + apeluri nelimitate gratuite către 3 numere favorite în reţea, pentru numai 7 Euro/lună (fără TVA).

Pentru utilizatorii de cartelă, COSMOTE oferă până la 1 iunie o nouă extraopţiune ce cuprinde 400 de minute, 400 de SMS-uri în reţea şi 10 minute naţionale pentru numai 5 Euro/fără TVA. Toţi cei care îşi activează o extraopţiune beneficiază în continuare de tariful unic de 10 eurocenţi/minut pentru toate reţelele naţionale, cel mai mic tarif unic către orice reţea pentru segmentul preplătit. De asemenea, toţi utilizatorii care au activată extraopţiunea 300 de minute, 300 de SMS-uri în reţea şi 10 minute naţionale sunt transferaţi automat la oferta cu 400 de minute, 400 de SMS-uri în reţea şi 10 minute naţionale, la acelaşi tarif.

În plus, utilizatorii Cartelei COSMOTE care realizează reîncărcări ale contului lor cu minimum 5 euro în fiecare lună, timp de un an, primesc cel mai mare bonus disponibil pe piaţă, de cel puţin 24 de Euro pe an, în funcţie de valoarea reîncărcării. Astfel, lunar, pentru prima reîncărcare cu o cartelă valorică de minim 5 euro, utilizatorul primeşte, pe lângă 20% din valoarea sumei reîncărcate, încă 1 euro bonus.

Germanos, retailer care face parte din Grupul COSMOTE, aduce la rândul său o ofertă specială de Paşte. Astfel, cei care contractează un abonament COSMOTE 30 prin reţeaua magazinelor Germanos au posibilitatea să achiziţioneze modelele Nokia 2760, Nokia 2630 şi Motorola W377 cu numai 1 RON.

Tot la Germanos sunt disponibile cele mai noi şi performante telefoane recent lansate precum Samsung i550, Motorola Q9, Sony Ericsson W890 şi Samsung J610.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. sunteti cei mai tari!Bv voua..............si sa bagati mai multe oferte noi si cu mai putini euro si mai multe minute!FELICITARI!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

10 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5521
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2944
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9517
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.9182

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
hipo.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb