Ofertele de Revelion 2017, printre cele mai căutate din cadrul Târgului de Turism

Diana Mihu
Companii / 23 noiembrie 2016

Ofertele de Revelion 2017, printre cele mai căutate din cadrul Târgului de Turism

Cele mai solicitate oferte din cadrul standului dedicat turismului românesc din cadrul Târgului de Turism au fost pentru staţiunile de pe litoralul românesc şi pentru destinaţiile de Revelion 2017, Valea Prahovei, Valea Oltului, Bucovina şi Maramureş, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Conform sursei citate, peste 11.000 de persoane au vizitat standurile Romexpo în cele patru zile ale Târgului National de Turism. Standul Bibi Touring Touroperator a fost principalul punct de atracţie pentru vizitatori, fiind singurul stand din cadrul târgului destinat vacanţelor în România.

"Ne bucurăm că şi anul acesta destinaţiile interne au atras interesul unui număr mare de persoane la Târgul Naţional de Turism. În cadrul acestei ediţii, am lansat «The Big Book of Romanian Travel» prin care ne dorim să contribuim la creşterea numărului de turişti străini în România. De asemenea, suntem convinşi că atât prin efortul comun al tuturor celor implicaţi în promovarea turismului românesc - ambasadori, instituţii ale statului şi, în special, membri ai sectorului privat - cât şi prin investiţii constante în dezvoltarea infrastructurii, până în anul 2020, România va urca în topul destinaţiilor turistice la nivel european", declară Adrian Voican, director general BIBI Touring Touroperator.

Parte din misiunea BIBI Touring Touroperator este de a promova România la nivel intern si international ca destinatie turistică modernă si atractivă. De aceea, propune o nouă modalitate de a face turism, într-un "mod smart", prin lansarea conceptului EVOLUTIV RO 8.0. Noua platformă integrează noutăţile din toate cele opt regiuni turistice din România, astfel încât să aducă în prim plan noi valori ale turismului în România: modernism, siguranţă, relaxare, elegantă, încredere, se arată în comunicat.

"EVOLUTIV RO 8.0 reprezintă demersul nostru prin care ne asumăm că avem atât viziunea, cât şi forţa şi capacitatea de a aduce în prim plan România ca destinaţie turistică modernă şi de a susţine valoarea turistică enormă a ţării noastre. Destinaţii precum cadrul natural al Deltei Dunării, care în acest sezon a depăşit toate aşteptările în materie de număr de turişti, sau staţiunile balneare, au un potenţial extraordinar şi pot atrage un număr tot mai mare de turişti, români şi străini, deopotrivă", spune Adrian Voican, directorul general BIBI Touring Touroperator, transmite sursa citată.

BIBI Touring continuă anul acesta ofertele pentru destinaţiile interne cu pachete de vacanţă pentru 1 Decembrie în Braşov, Sibiu şi pe Valea Prahovei şi destinatiile pentru pieţele şi târgurile de Crăciun. Pentru 2017, pasionaţii de vacanţă pot alege destinaţii speciale pentru 8 Martie, 1 Mai şi Paşte.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb